Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Şimdi %100 oranlı rapor alırsam işimde sorun yaşar mıyım?

mustafa2323

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar,

sağlam raporu ile adliyede işe girdim kalp rahatsızlıklarım ilerledi kalp rahatsızlıklarımdan dolayı % 100 rapor verdi doktor,

engelli kadrosuna geçmek için maliyeye başvurmak gerekiryormuş. başvuruda bulunsam engelli kadrosuna beni geçirirler mi, geçirirlerse avantajları nedir?

tereddüt ettiğim nokta beni resen malülen emekli ederler mi? emekli olmak istemiyorum çünkü. halen aktif çalışabiliyorum.
bu raporu çalıştığım kuruma sunsam yine resen benim aleyhime olan bir işlem yaparlar mı örneğin malülen emeklilik, işten çıkarılma v.s gibi

yardımcı olursanız sevinirim..herkese teşekkürler.

Engelli kadrosuna geçmenizi gerektirecek bir durum yok. Rapor oranını bahane edip işiniz konusunda sorun çıkartma olasılığı var. Bu riski almayın. Rapor vs. almadan çalışmaya devam edin...

% 100 oranlı raporu kuruma bildirirseniz sizi malülen emekliliğe sevk ederler. Ancak bu tür bir rahatsızlıklar uzun süre çalışamayacağınız aşikar. Eninde sonunda bu ortaya çıkar.

Ancak aldığınız raporu kuruma sunmak gibi bir zorunluluğunuz yok. Gittiği yere kadar çalışmaya devam edin.

Üst Alt