Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Tek gözüm görmüyor. Bilgisayar başı işten muaf olmak istiyorum..?

deLLee

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ; ben 11 aylık engelli memurum. Ogm de mutemet katip olarak çalışıyorum. Sağ gözüm görmüyor sol gözüm ise normalken git gide derecesi sürekli pc basında olduğum için artıyor. raporumda ince işçilik gerektirecek işlerde çalıştırılamaz yazmıyor. benim gibi olanlar var mı , kurumumdan engel derecemi arttırdığı için pc başından alıp başka biriş vermelerini isteyeceğim. Bunu rapora dökebilir miyim. ne yapmam lazım diğer gözümün de iyice bozulmasını istemiyorumm. Teşekkürler

O zaman sizin bilgisayar başında sürekli çalışması uygun değildir diye durum bildirir raporu almanız ve dilekçe ile birlikte iş yerinize vermeniz lazım.

evet bende o fikirdeyim ama benn 2014 yılında raporumu devlet hastanesinden aldım kayseride, şimdi muğladayım, bu raporun bozulması mı lazım yoksa 3 hekim raporu da bu işi çözer mi sizce ?

Bence bozulmasına gerek yok ki sen oradaki herhangi bir hastaneye gidip durumla ilgili durum bildirir rapor çıkartabilirsin illa raporunun bozulması gerekmiyor

Adaylığınızın kalkmasını bekleseniz daha iyi olmaz mı? Genel idari hizmet sınıfındansınız sanırım pc kullanmadan nasıl bir iş yapabilirsiniz mesela? Pc kullanmayayım derken hiç istemeyeceğiniz bir kadroya atamasınlar ki alacağınız sağlık raporunuza istinaden bunu yapabilirler. deLLee

cicikıs
Evet adaylığımın kalkmasını bekleyeceğim. eğer ki rutin zamanlarda kalkacağını var sayarsak 15 gün sonra senem doluyor 3 4 ay içinde de asalet tasdik olur diye düşünüyorum. OGM bünyesinde çok çeşitli görevler var ; örneğin zabıt tutma ( ki bu bulunduğpum yere özgü , çok yoğun bir kurum) veya telsiz takibi ( sağlıklı çalışan arkadaşlar var bu birimde ) sabit vardiya santral vb birçok görev var. omurilik+üriner sistem( Böbrek) + göz hastalıklarından komplike bir raporum var .

cicikıs
harika teşekkür ederim. dilekçe herşeyi belirtiyor paylaşım için teşekkürler

Üst Alt