merhaba arkadaslar ekpss de önlisanstan bu sene halk sağlığı kurumuna düz memur olarak atandım. saglık kurumlarında düz memurun maaşları ve yükselme sansları cok az. lise önlisans ve lisans mezunları arasında bile fark etmeyecek kadar maaş farkı oluyor sadece. çalıştıgım yerde tıbbi sekreter mezunları sağlık teknikeri kadrolarında calısıyorlar maaş + döner + bide ek döner alıyorlar düz memurlarla aynı işleri yapmalarına ragmen maaşlarında bizden en az 450-500 tl farkları mevcut. tıbbi sekreter diye illa santral başında sekreterlik yapıcak diye bişeyde yok. her birimde görevlendirebilirler. şuanda aöf den maliye bölümü okuyorum 1 sene sonra mezun olucam. ancak 4 yıllık bitirdikten sonra aöf önlisans tibbi sekreterlik okumak istiyorum bu sekilde ünvan degişikliği sınavıyla kurum içinde ünvan değiştirme hakkım var. ancak 4 yıllık maliye mezunu olunca ikinci üniversitede önlisans tibbi sekreterlik okumam sayılırmı? yani en yüksek ögrenim geçerli oluyor diye biliyorum önlisanslar alt ögrenim sayılırmı . eğer böyle oluyorsa maliye bölümünü dondurup önlisanstan tıbbi sekreterlik bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum.