Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum ve şizofren tedavisi görüyorum. Uzun süreli rapor alırsam işten atılır mıyım?

daylah

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ; devlet memuruyum ve paranoid şizofren tedavisi görüyorum. Uzun süreli rapor kullandığımda işten atılma gibi bir şey olur mu?

Kesintisiz olarak 18 ay toplamda 36 ayı geçerse malulen emeklilik işlemlerin başlar diye biliyorum

algea arkadaşımızın yazdığı gibidir durum...

Merhabalar; memurluğa normal statüde girmiştim.fakat şizofrendim hastalığım vardı.dolayısıyla uzun süreli rapor doktorum uygun görürse kullanabilir miyim? normal statüde memur olduğum için kaygılarım var .iş yükü oldukça fazla olduğu için bunalıyorum . istifa bile aklımdan geçiyor.dolayısıyla uzun süreli rapor kullanmak istiyorum.bu durumda hastalığım olmasına rağmen normal statüde memur olduğum için uzun süreli rapor memurluktan atılmama sebep olur korkum var .yardımcı olursanız sevinirim

Hayır, hangi statüde çalışıyor olduğunuzun bir önemi yok, rapor almanız hiç bir soruna yol açmaz.

Üst Alt