Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Vergi indirim belgesi alamazsam ne olur?

erdinç koç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam merhabalar ben 2010 yılı eylül ayında yüzde aynı yılın şubat ayında aldığım yüzde 40 lık heyet raporuyla engelli kamu personeli olarak kamuya atandım.
kamu personelinin vergi indirimine müracaat etmesine gerek yokmuş fakat engelli indirimine müracaat ettim raporum 40 dan 15 e düşürüldü maliye bakanliği gelir idaresi başkanliğindan gelen cevap aynen şöyle:
"Tokat devlet hastanesi tarafindan düzenlenen 01/10/2013 tarihli ve 4902 sayili s.k. Raporu merk.sağl.kurulunca incelenmiş yüzde 15/ e karar verilmiştir."

Yani raporu hastane verip ankaraya göndermiş geçerliliği 1 yil / hocam eski raporumda sürekli ibaresi var kronik rahatsızlık.

şimdi sizce ne yapayım vergi indirimsiz normal rapor almak için müracaat mı edeyim sizce

diğer haklarım kayboldumu raporumu geri alabilirmiyim veye yüzde 40 rapor için kişisel müracaat mı yapayım.

erdinç koç

%40 rapor alı atanmışsınız,vergi indirimine gönderdiğinizde %15 olarak geri gelmiş.
Bu durumda sadece vergi indirimi indiriminden faydalanamazsınız,diğer haklarınız baki kalır.

Üst Alt