Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Vergi indirimi devamı için kurumun hastaneye sevki..?

Konular
6
Reaksiyonlar
21
İyi günler arkadaşlar. Konuyu aradım ama bulamadım.
Ben %40 engelli olarak süreli rapor almıştım. Daha sonra vergi indirimine başvurdum. Vergi indirimim çıktı ancak o da süreli. Çalıştığım kurum gelir idaresinden yazı geldi süre sonunda rapor yenilenmesi için kurumumun sevk etmesi gerekiyormuş. Ancak müdür nasıl sevk edeceğini bilmiyor.
Konuyu bilen arkaşlar yardım edebilir mi?

@bipolarikipolmaz

Kurumunuz aşağıdaki şekilde bir yazı yazsın götürüp teslim edin gelir idaresi müdürlüğüne onlar gerekli işlemi yaparlar, kurumunuzdan görev yeri belgesi de çıkarttırıp yazı ile beraber götürün. Yazı imzalı kaşeli olacak, kurumun kaşesi mutlaka olmalı.

İlgili Makama

................... isimli personelimiz ..................................................sigorta
sicil numarası ile ....../......./........ tarihinden itibaren işyerimizde çalışmaya başlamış olup halen
görevine devam etmektedir.

Engellilik indiriminden faydalanması için gereğinin yapılmasını arz ederim.

İŞYERİ ADRESİ:

....../......./........
İşyeri yetkilisi

İmza Kaşe

Adresi solda tarih imza ve kaşe sağda olacak.

Vergi indiriminin memura pek faydası yok maaşa 50/60 TL farkı var bunun için uğraşmaya değmez

Life
Merhaba... bir konuda yardımınızı rica edicem eğer tabi ki bilgi sahibiyseniz... Benim raporum %48 süresizdi fakat ankara kabul etmeyip hakem hastaneye sevk etti.. Hakem hastaneden bu defa %50 süresiz raporum cıktı... bu defa onaylanirmi sizce

Yalçın karadağ

Ankara merkez sağlık kurulu sizin raporunuzu kabul etmeyip kendisi uygun gördüğü hakem hastanenin verdiği kararı reddetmesi gibi bir durum olmaz, büyük ihtimalle raporunuz kabul edilecektir.

Life
Merhaba... raporum dediginiz gibi onaylandı... Teşekkür ederim... raporum bir kaç güne iş yerime gelecek... rapor gelir gelmez emeklilik işlemlerime başlayabilirmiyim yoksa belli bir süre vergi indirimli iş yerimde çalışmam mi gerekiyor

Aytektek

Belirli bir aydan sonra bir üst vergi dilimine girer memurlar ve maaşı düşmeye başlar, vergi indirimi alırsa eğer bundan etkilenmez.

Üst Alt