Merhaba bir kamu kurumunda memur olarak çalışırken raporumu iş yerinde verdim direk sisteme girdi kaçıncı dereceden yararlanacağmı vergi dairesine yazı falan olmadı. Şimdi ben farklı bir kamu kurumuna geçtim yeni kurumdaki yetkili vergi indirimi için vergi dairesine dilekçe vermem gerektiğini dilekçeye cevap geldikten sonra sisteme işleyebileceğini söyledi. Ben dilekçemi vereceğim peki bundan önceki işyerimde direk sisteme girilen vergi indirimi bana bir sorun yaratır mı? Geriye dönük ödenen vergi indirimin geri iadesi gibi. Ben sadece raporumu verdim sonuçta işlemi yapan yetkili mutemet. 1. Sorum bu
2.sorum işlemler ne kadar sürüyor raporum süreli bitimine 1 yıl falan kaldı rahatsızlığım ilerleyici olduğu için hep süreli rapor veriyorlar ben 2 yılda bir durmadan her raporda vergi dairesine mi gideceğim. İşlemlerin daha hızlı olması için ben mi vergi dairesine gidip dilekçe vereyim yoksa kurumum mu resmî yazı ile vergi dairesine vergi indirimimden yararlanmak için yazı yazsa?
2.sorum işlemler ne kadar sürüyor raporum süreli bitimine 1 yıl falan kaldı rahatsızlığım ilerleyici olduğu için hep süreli rapor veriyorlar ben 2 yılda bir durmadan her raporda vergi dairesine mi gideceğim. İşlemlerin daha hızlı olması için ben mi vergi dairesine gidip dilekçe vereyim yoksa kurumum mu resmî yazı ile vergi dairesine vergi indirimimden yararlanmak için yazı yazsa?