Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Yaşlılık emekliliği isterken malulen emekli edilmekten çekiniyorum?

faruk114

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1998 yılında öğretmen olarak göreve başladım. 2016 yılında devlet hastanesinden aldığım yüzde 90 engelli raporu ile erken emekliliğe başvurdum. üniversiteden rapor almamı istediler oradan da yüzde 91 oranında rapor aldım. raporu bugün yarın göndericem, erken emekliliğe başvurma ma rağmen malullük ten işlem yapmalarından korkuyorum raporu gönderirken tekrar dilekçeyle durumu bildiricem başka dikkat etmem gereken husus varmıdır dikkat etmem gereken konu varsa uyarırsanız memnun olurum saygılar

faruk114

Raporunuz tek bir hastalıktan mi yüzde 90 veya şöyle sorayim eğer farklı hastalıklardan sa herhangi birisi yüzde 60 ustundemi ??

Ve sizi üniversite hastanesine yönlendiren kim? Okulunuzmu yoksa SGK mi??

faruk114

Bildiğim kadarıyla malulen emekli olursunuz ama malul maaşı değil( 1300 TL olması lazim) çalıştığınız yılın karşılığı maaş ve ikramiye alırsınız

faruk114

ANladığım kadarıyla emekli olduktan sonra çalışmaya devam etmek istiyorsunuz? Öyle ise, evet, dilekçe verirken 5510 sayılı yasanın geçici 4. maddesine istinaden Yaşlılık emekliliğine atıf yapmalısınız.

Üst Alt