Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Yeniden EKPSS'de kazanıp gitmezsem özlük haklarım ne olur?

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
THSK kurumunda VHKİ olarak görev yapmaktayim 2018 EKPSS sınavına unvan değişikliği için tekrar girmek istiyorum atama gerçekleşirse gitmezsem ne olur yorumlarınızı bekliyorum:confused:

atama gerçekleştginde neden gitmeceksin , madem gitmiceksin neden tercih yapıyosun , gitmeyeceksen tercihte yapma cünkü böyle yaparak oraya gidecek bi engellinin yolunu kesmiş olursun

Nokta tercih yap arkadaşlar haklı. Gitmek istediğin kurum ve kadroyu seç sadece. Yani geçmek istediğin ve gideceğin dışında tercih yapma.

VHKİ den neye geçeceksin ki. Memurun kurumun görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavına girmen daha kolay olur ve kimsenin kadrosunu da işgal etmemiş olursun.

muneza
Unvan değişikliği için demişsin hangi kadroda çalışıyorsun? hangi okulu bitirdin ve hangi kadroya atanmak istiyorsun? Ayrıntı verirsen yardımcı olabiliriz?

Hocam memur iken tekrar tercih yapıp EKPSS ile atanamazsın. Yönetmeliğe aykırı. Ünvan değişikliği için kurumunun açacağı ünvan değişikliği sınavına girmen gerekli. EKPSS ile yeniden atanmak için istifa edip 6 ay beklemen lazım

VHKİ iken tekrar bir üst kadro için tercih yaparsanız ve kazanırsanız doğal olarak o anki VHKİ'liğiniz bitmiş ve yeni kadronuza atanmış oluyorsunuz.
Eğer kazanır da gitmezseniz memur hukukunda belirli bu 'kazanıp da göreve başlamayan memur 2 yıl süreyle tekrar atanamaz'
Yani mantıklı tercih yapın kazanırsanız başlayın yada tercih yapmayın
Yok eğer 2 yıl sizin için sorun değilse daha sonra tekrar atanabilirim diyorsanız bu da size kalmış tabi ki.

v.h.k.i kadrosundan tıbbı dökümasyon ve sekreterlik bölümüne atanmayı, aynı kurumda görev yapmayı düşünüyorum boş kontenjan var. zaten halen çalıştığım tek bölge tercihte bulunacağım atama olursa

calışma ile ilgili alanlarda benim sadece işitme ile ilgili işlerde iş yapamaz deniyor tıbbı dokumantasyon bölümüne atanırsam yerleştirildiği unvandagörev yapabileceğine dair ifadenin yazmaması eğer yerleştirildiği unvanda görevyapabileceğine dair ifadenin bulunmaması veya atanmasına engel bir ifadenin bulunmasıdurumunda raporun yenilenmesi gerekiyormuş şimdi ben raporu yeniletecekmiyim bu unvana atanırsam Plumeria
apachens arkadaşım verdiğin bilgi için yanlışın var muvafakat ile oluyor bu işler eskidendi o memurken istifa et başla [FONT=arial], [/FONT]Sosyal Güvenlik Kurumunun kurulması ve emeklilik bilgilerinin tek merkezde toplanması ile artık memur olarak çalışan bir kişinin istifa edip, başka bir memuriyete geçtiğini tespit etmek mümkün hale gelmiştir.

muneza bu açtığın konunun cevabını herkesten çok sen biliyon. Anlamadığım bildiğin konu ile alakalı neden soru sorar yada konu açar insan bilemiyorum.
Eğer tercih verip atanırsan ve gitmessen bi sonraki EKPSS sınavına kadar tercih yapamassın. Çünkü puanın yanar. apachens yönetmenliğin neresinde yazıyor buraya yönetmenliğin açıkladığınız kısmını yazarmısınız. sağlık bakanlığı TKHK genel esekreterliği personle şubesinde görev yapmaktayım ve böyle bi madde yönetmenlikte yok. Herkes memur olsun olmasın KPSS EKPSS farketmeksizin puanı yettiği sürece tercih yapabilir. Ha adam memur sınava girip başka kuruma memur olmak istiyorsa bu sefer şuan ki kurumunda çalışmayacaksan neden tercih yaptın deriz başkasının yerini işgal ettin deriz. Oda çalışıp puanımı alıp atandım der sana ne der susarız :) oda vicdani bir olaydır.

Yusuf islam
yönetmelik maddesi
Yerleştirme ve atama yapılmayacak haller
MADDE 14- (1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.

[FONT='inherit']@Yusuf İslam Konuyu ben açtım ancak herkesin aklı bir değil benden daha iyi bilgili insanlar vardır elbette. :)

@apachens arkadaşım 1- Başka bir hizmet sınıfındaki kadroya atanma halinde (Ör. GİH'ten YHS'ye)

2- Bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara yapılacak atama halinde, (Örneğin Teknikerlikten Mühendisliğe gibi) [/FONT]
[FONT='inherit']sorun olmamaktadır.

[/FONT]

Üst Alt