Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurun iş güvencesi kalkıyor

Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hükümet yeni bi tasarıyla memurun bu hakkını alacak sizce engelli memurlara nasıl bi etki olur

İşi yaptıktan sonra pek sorun olmayacağını düşünüyorum çünkü devlet bir engelli memuru kovarsa kontenjan doldurmak için yenisini almak zorunda. Bununla uğraşmak isteyeceklerini sanmıyorum.

inşallah öyele bir kanun çıkar devletin malı deniz yemeyen keriz oolayı bitsin çalışmadan yatıgı yerden maaş alma olayı biter en azından bugün kamudaki en büyük yükü taşaron çalışanı çekiyor öbürleri de beyfendiler gibi oturuyor.

Syn asiprens size gönülden katılıyorum millet bu taslağın hazırlandığını duyunca sabahtan akşama kadar yatan memurları panik aldı işe gelmeyenleri saymıyorum. İşin özeti meyve veren ağaç kesilmez

Aynen cıksın böle bi yasa isterım. sebeb: benım babamda memur. hemde Postacı. Adamcağız Kar demez Yağmur demez Güneş demez çalışıyor. sadece benım babam mı hayır tüm postacılar böle dağıtım yap bi sürü seyle uğraş. aldığı maaş oturanla aynı. ÇIKSIN DOĞRU YASa.

FaCia;

şuda olabilir daha çok çalışan memur mesala dediğin gibi postacı hergün yol aşamalarıyla geçiyor öbür taraftan oturan face başında yada twiter başında paylaşım yapan memur hangisi daha fazla maaş alması lazım siz söyleyin haksızlık dizboyu birde yalakalık önplanda olacak kanundan sonra tabbi nedenmi üstündeki müdür ve amirin raporu dogrultusunda alırsan maaşı yandı keten helvası

Ama işin siyasi kısmı var bi de bunu da göz önünde bulundurun ;)

Bu yasaya kimler sevinmeyecek:
- Akşama kadar solitare oynayan yaşlı memurlar
- Akşama kadar facebook vs. takılan orta yaş ve genç memurlar
- Sürekli laf üretip, kendisi çalışmadığı gibi çalışan mesai arkadaşınıda engelleyen çenebazlar
- Stajerlere işi yükleyip, sürekli arazi olmayı meslek edinmişler
- Daire içinde birbirlerini idare ederek, sürekli erken kaçan panpişler
- Örnekler çoğaltılabilir, bitmez...

Sabahtan akşama kadar adam gibi çalışan memur bu yasayı iplemez bile...

Hükümetin çıkardığı en doğru bir kanun. Çünkü memurlar iki sınıftan oluşuyor. kendini memur görüp yatnlar memur olup çalışanlar diye..

askeri bir fabrikanın maliye kısmında staj yapmıştım 4 memur ve bir engelli kadrosundan işci vardı tüm maaş hesaplarını ve bilgisayar girdilerini işci olan yapardı geriye kalan 4 kişi ne iş yapar 9 ayda cözemedim ha benim en önemli görevim terziye gitmek ve bayan personeller arasında yün, nakış ipi ve model getir götürü yapmaktı bide yemek haneneye gidip kovayla tatlı getiriyordum

Jem
yine tespitlerin yerinde hastayım senin tespitlerine aynen dediğin gibi işini düzgün yaptıktan sonra gerisi seni bağlamaz

Karar her ne düşünülerek alınmışsa bne memnun oldum.çok önceden olması gerekn bir durumdu.o kadar alın teri zorlukla çalışan işçileri düşünecek olursak.haksız yere otur paranı al hep haksız kazanç oldugunu düşünmüştüm.ististanalar kaideyi bozmaz tabikide hakkını veren memurları eliyorum.engellileri engelleyecegini düşünmüyorum.çünkü onlar zorunlu ve topluma kazandırma düşüncesiyle hareket edildigi için o konuda pek bişey degişmeyecektir.

kanun iyi gibi görünsede bir memurun çalışıp çalışamayacağını kim belirleyecek başında ki insan o zamanda yalakalık,siyaset diz boyu olacak haksızlık olacak kimse önüne geçemez avantajı olduğu gibi dezavantajıda çok olur.öyle bi sistem olcak ki insan denetlemicek memuru buda imkansız olduğuna göre durum daha vahim olur bence

Ben sanmıyorum ki hükümet sırf çalışanı düşündüğü için böyle bir iş yapmış olsun. Asıl mesele yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi siyasidir. Zaten açıkça da diyorlar "hükümet istemediği memurla çalışmaktan kurtulacak" diye. Siyasi yönden arkası olan birileri gıcık kaptığı bir memuru istediği an kapının önüne koyabilir... Yaşlar ve kurular bir arada yanar... Sahi adaletine güvendiğiniz bir devletiniz var mı?

Üst Alt