Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Menenjit, hipotansiyon, böbrek yetmezliği, epilepsiyle vergi indirimi alabilir miyim?

Eyüperyasa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar iyi günler herkese ben Şubat ayında menenjit geçirdim 3 ay yattım daha sonra GATA da daha sonra 10 nun ayda rahatsizlandim hipotansiyon teşhisi koydular böbrek yetmezliği 11. Ayda tekrardan rahatsizlqndim kriz geçirdim 2 defa epilepsi dediler 15 gün yattım mesleğim şoför araç yasakaldı epikiriz raporunda hipotansiyon ve epilepsi yazdılar

birde I87.2-VENÖZ YETERSİZLİK (KRONİK) (PERİFERİK) var doktor dediği bu hastalikka yaşamaya alismalisin dedi tansiyon ve eptaptoin 100 Mg dan ömür boyu iceceksin dediler SGK gittim bizim gönderdiğin hastaneden rapor verilecek dediler

% kaç alırım vergi indirimi alirmiyim vede is durumum ne olur

Yardimci olabilirmisiniz

Ben soforum Bende şubatta menenjit gecirdim ardından rahatsizlindim hastaliklarim epikiriz roporlarimda hipotansiyon ve epilepsi tanısı konuldu daha sonra varıs hatasiydim kalp damar cerahigi gördü ve bu bacaklarinla yaşamaya alış dedi epikiriz raporunda vanoz yetmezliği (kronik)Periferik ve sağ ayakta reflü var raporlarda bacakta damarlar alınmış yazıyor 8 ameliyat oldum önceden heyet diyorlar girersen % kaç olur

Üst Alt