Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mental retardasyon tanısı almış biri ehliyet alabilir mi?
Merhaba arkadaşlar benim %50 mental retardasyon özürlü raporum var ehliyet almak istiyorum.raporun arkasında araba kullabilir kısmı boş. Nasıl alabilirim?
Ehliyet alabilmek için Renk ölçme testini geçmek gerekmezmi? Bu konuda bilgisi olan yokmu? Bana 6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü belgesi alabilir dedi TOKAT RSHASTANESİ. Bana orada yapılan renk testini geçtim ayrıca bilginiz olsun arkadaşlar bu testin adını bilen varmı?
Renkse renk. Yazıyla renk renkle yazı rengi gördüğünü hepsini bilmen gerekiyor. Tokat Ruh ve Sinir Hastanesinde girdim teste.
Ruh ve Sinir Hastanesinde Bu testi olan varmı benden başka?
Sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz.
Benim tutulmuş olduğum testte#
O test tamamen renkleri tekrar etmekle alakalıydı. Bu ve böyle rakamlardan ibaret değildi. Zaman zaman renkleri ayırt etme. Yazıyla hangi renk yazıyor.
Kırmızı mavi yeşil vb renkler vardı kartlar halinde.
senın dedıgın testı bana yıllar oncesınde polıslık sınavında yaptılar ama sayılı olanı karısık renkler bıde gızlenmıs sayılar vardı hepsını bıldım bı ara cok hızlı cevırdı arka arkadaya onlarıda okudum sayıları adam bana bı degısık baktı sanırım o renk körlüğüyle alakalı test .d