Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mental retardasyon tanısı almış biri ehliyet alabilir mi?

onurecep

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim %50 mental retardasyon özürlü raporum var ehliyet almak istiyorum.raporun arkasında araba kullabilir kısmı boş. Nasıl alabilirim?

OturanBoğa

Ehliyet alabilmek için Renk ölçme testini geçmek gerekmezmi? Bu konuda bilgisi olan yokmu? Bana 6 ayda bir kontrol şartıyla sürücü belgesi alabilir dedi TOKAT RSHASTANESİ. Bana orada yapılan renk testini geçtim ayrıca bilginiz olsun arkadaşlar bu testin adını bilen varmı?

Renkse renk. Yazıyla renk renkle yazı rengi gördüğünü hepsini bilmen gerekiyor. Tokat Ruh ve Sinir Hastanesinde girdim teste.

Ruh ve Sinir Hastanesinde Bu testi olan varmı benden başka?

Ben normal hastanede bu testi yaptırdım.

perseküsyon

Bu testin adı ne unuttumda sen biliyormusun ve bu testteki amaç nedir? Galiba herkart için 10 saniye bir süresi vardı.

Testin ismini hatırlamıyorum ama üstteki resim gibiydi

Renk körlüğü testi. Doğru rakamı görüp göremediğine bakıyorlar...

Sanırım aynı şeyden bahsetmiyoruz.
Benim tutulmuş olduğum testte#
O test tamamen renkleri tekrar etmekle alakalıydı. Bu ve böyle rakamlardan ibaret değildi. Zaman zaman renkleri ayırt etme. Yazıyla hangi renk yazıyor.
Kırmızı mavi yeşil vb renkler vardı kartlar halinde.

Şu yapılan testler hakkında bilgisi olan yokmu?

RUH VE SİNİR HASTANESİNDE "göz" den yapılan 6 Ayda 1 Kontrol Şartıyla Ehliyet / Sürücü belgesi alabilir TESTİNİN ADI NEDİR?

ayDÜNYAvazo

senın dedıgın testı bana yıllar oncesınde polıslık sınavında yaptılar ama sayılı olanı karısık renkler bıde gızlenmıs sayılar vardı hepsını bıldım bı ara cok hızlı cevırdı arka arkadaya onlarıda okudum sayıları :D adam bana bı degısık baktı :D sanırım o renk körlüğüyle alakalı test .d

Üst Alt