Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes artık C serisinde 1600 cc motor seçeneği de sunuyor

ottobock

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Mercedes C 180 Kompressorhttp://dcs3.ddd.de/w204/index.swf?l=tr&c=tr

wallpaper6_big.jpg

3 boyutlu görünüş için: http://dcs3.ddd.de/w204/index.swf?l=tr&c=tr

Tip - Yakıt- Motor Hacmi - Donanım Paketi - [SIZE=1]Vergiler Hariç Liste Fiyatı[/SIZE] - ÖTV oranı - [SIZE=1]Sigorta ve plaka masrafları[/SIZE] - [SIZE=1]Anahtar teslim[/SIZE]
C 180K BlueEFFICIENCY Benzin 1,597 cm3 Prime € 25,594 37% € 405 € 41,780
C 180K BlueEFFICIENCY Benzin 1,597 cm3 Luxury € 27,900 37% € 405 € 45,508​
C 180K BlueEFFICIENCY Benzin 1,597 cm3 Fascination € 30,800 37% € 405 € 50,196

Ortalama olarak anahtar teslim fiyatını 1.37'ye bölersek, bize geliş fiyatını buluruz. 50.000 € olan araç bize 36.500 €'ya gelir. 14.000 € avantaj olur.

o kadar zengin degilim :) ama paylasım için tesekkurler..

Kesinlikle, bu yakıt harcamasıyla bi de benzinci lazım :)

1600 motor benzınlı otomatık vıtes mı bu c serısı manuel olmasın ? birde bende engelli aracı 2007 model focus var 2 sene oldu aldım onu 5 sene gecmeden bır engelliye satıp bu mercedesi engelli indirimi ile alabılırmıyım yada baska 0 km bır arac alabılırmıyım ındırımli ?

Hayır. Aracınızı engelli ya da engelsiz birine 5 yıl dolmadan satmış olsanız dahi tekrar ÖTV muafiyetli araç alabilmek için 5 yılın dolmasını beklemeniz gerekecek...

bu dogrumu ya engelli bir arkadaşa 5 yıl dolmadan satsak aracımızı ötv ödeyecekmiyiz yine böyle şeymi olur ya

Yanlış anlamışsınız. Aracınızı engelli birine 5 yıl dolmadan ve ÖTV ödemeden tabii ki satabilirsiniz fakat tekrar yeni bir araç almak istemeniz durumunda ÖTV'den muaf olmanız için 5 yılın dolması şartı aranır.

bende onu diyorum aracımızı satsak yeni araç alırken 5 yıl dolmadı diye yurtdışından bu 10 yıl sanırım. dolmadı diye ötv mi ödeyecegiz ?

arkadaslar diyelimki ben engelli aracımı gene bi engelli arkadasın arabasıyla takas edicem gene ankara gumrugune gitmek lazım dimi?

akadaş bizde şans yok gittik araba aldık pejo 407 sedan 1.6 motor çıkardı mecedesin a serisiyle b serisinde 1.6motor vardı şimdik c serisi çıkardı opel insigna 1.6 motor çıkardı toyota avensis 1.6 motor çıkardı şimdik seçenek çok işin yoksa 5 sene bekle

hıc sorma ya bende kafayı yedım mercedeste gözüm kaldı daha 2.5 yılım var :(

bunu alan arkadaşlara hayırlı olsun zannederim benim gibi birçok arkadaşım sadece seyrederken,imrenerek bakmaktan öteye gitmez...

arkadaşlar iyi hoş güzel şeyler söylüyorsunuzda ,indirime rahmen bize olan fiyatlarından haberiniz varmı en düşük modeli bile ötv indirimiyle beraber bize 50 bin liradan oda en az diyorum üstü olur aşahısı olmaz tabi parası olan arkadaşlara bişi demiyoruz .

mehmet abi bu araba euro cinsinden fiyatı olduğu için özürlü olan arkadaşlara hiç bir zaman 60.000 tl nin altına inmez. 60.000 tl ye bu arabayı alacağımıza 60.000 liraya istediğimiz arabayı zaten alırız.hiç bir cazibesi yok özürlüler açısından ama şu da bir gerçek ki belli kesimin çok işine geliyor.çünkü mtv si düşük 628 tl sadece ve şu an türkiyede hiç bir mercedes bayisindede bu arabadan yok.ve çoğu millet sıra bekliyor

konuyu biraz hortltayım :) bunlardan kullanan engelli warmıki ?
eğer b sınıfı ehliyeti değiştirisem bmw 3,16 yada mb 1,6 motor secenekli bi araç alacam ki deysin :)

2011 ağustostan beri kullanıyorum. sorularınıza yanıt verebilirim.

adsabey yurt dışındamı getirdiniz yurt içindenmi aldınız kaça maal oldu detay bilgi alabilirmiyim sizden

Üst Alt