Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes Benz Türk Engelliler için sürüş yardımcı ekipmanları

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Binin ve sürün – Bu işlemi sizin için olağan bir aktivite haline getiriyoruz. Bu amaçla A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi, E-Serisi, CLS ve GLK için fabrika çıkışı olarak geniş bir sürüş desteği yelpazesi sunuyoruz

Mercedes otomobilinizi tamamen sizin istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bireyselleştiriyoruz ve daha iyi ulaşım olanakları sayesinde daha iyi bir yaşam kalitesinin keyfini çıkarıyorsunuz.

Engelliler için sürüş yardımcı ekipmanları
Direksiyon bölgesi desteği
El ile kumanda üniteleri
Pedal uyarlamaları
Biniş ve iniş destekleri
Destek donanımları

Aracınızı fabrika çıkışı olarak bireysel sürüş yardımcıları ile alıyorsunuz, bu da aracınız size teslim edildikten sonra yapılması gereken zaman alıcı tadilatları ortadan kaldırıyor - önceden hesaplanabilen sabit bir maliyetle ve tek bir kaynaktan tam garantili şekilde.

Kaliteli, güvenli, dayanıklı.

Tüm direksiyon destekleri ve servo direksiyon sistemleri, elle kumanda sistemleri, pedal uyarlamaları ve rahat şekilde biniş ve iniş için teknoloji kolayca kullanılabilir ve üstün işlevselliği, dayanıklılığı ve güvenlik standartları ile etkileyicidir.

Herkes için

Mercedes-Benz otomobiliniz bireyselleştirilmiş donanımlarıyla ailenin tamamı için de kullanılabilir ve herkes için sürüş keyfi sunar. Direksiyona geçmek veya ön yolcu olarak otomobile rahatça binmek ve güvenli şekilde oturmak isteyen herkes için.

Size danışmanlık sağlamaktan mutluluk duyacağız

Herhangi bir Mercedes-Benz yetkili satıcısında otomobilinizi seçerken ve bireyselleştirirken.
Aracın seçilmesi ve bireyselleştirilmesinden teslimatına kadar size destek sağlıyoruz. Hatta sonrasında da size destek sağlayan Mercedes-Benz yetkili servisimiz sayesinde sizi hiçbir zaman sorunlarla baş başa bırakmayız.

Ayrıntılı Bilgi için Link: Mercedes-Benz Türk - Otomobil - Engelliler için sürüş yardımcı ekipmanları

Mükemmel görünüyorlar Mercedes dışındaki araçlara montajı mümkün mü acaba

Bu konuyu ülkemizdeki tüm otomobil firmalarına iletelim. Ben VW'in hem Türkiye hemde Almanya Web sitelerine gönderdim.

Ya kesinlikle Vw'nin özellikle bu konuda değişlik yapması gerekir zaten daralmış piyasada bize yönelik çalışmalar yapsa yeni bir strajedi gerçekleştirmiş olurlar.Ki Mercedes Benz bile başlattıysa bu olayı gerçekten bir bildikleri vardır.

az önce Mercedes web sayfasından ilgili tertibatlara baktım. harika görünüyorlar. ama bunların fiyatları önemli. bu konuda bilgisi olan varsa yazarlarsa sevinirim. ben şahsen en son seçenek olarak vw düşünürüm, bunu da bilmenizi isterim.

Üst Alt