Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes C180 Avantgarde 7G-Tronic engelliye uygun mu?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
7G-Tronic vites omurilik felçlileri için gaz-fren topuzlu elden aparata uygun mu ?
Yarı otomatik diye geçiyor sahibinden.com'da.

Son düzenleme:
bLaCkRaCe

kesinlikle yarı otomatik veya dgs vites alma forumlarda on binlerce sikayet var dgs ler çok masraf ve geri kaçırma vites geçişleri çok sıkıntı bende senin gibi düşünüyordum ama tanıdık bir servise sordum da hiç önermediler çift kavramalı sanzuman lar hala sıkıntılı

Şu an clio sport tourer triptonic vites aracım var hiç vites problemi yaşamadım. O vitesle bu mercedeste ki vites modei aynı mı?

Merhabalar,

Yaklaşık 2 ay önce c200d 7G-Tronic aracı sadece sol ayaktan gaz pedalı aparatı ile aldık. Araç tam otomatik (Tork konvertörlü) ve herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. Belki yarı-otomatik denmesinin nedeni istenirse direksiyondaki kulakçıklar ile vitese müdahele edilebiliyor olmasından dolayıdır.

Beyler mercedes'ten bahsediyorsunuz başka markadan değil lütfen laf olsun diye kulaktan dolma yorum yapmasak daha uygun olur rica ederim. Daha fazla detaya girmek istemiyorum. Alıcı,konuyu açan arkadaşım sende bırak sahibinden falan demekki senin raporun var ve ÖTV belasından muafsın kardeşim sende git plazaya sıfır a. Uğraşma el alemin arabasıyla... herkese hayırlı günler...

teo 3 sene sonra aracımın 5 senesi doluyor. Dün öylesine baktım mercedeslere. 3 sene sonra nasipse sfır c 180 almak isterim merakımdan açtım konuyu.

bLaCkRaCe

Eyvallah kardeşim isabetli bir karar vermiş olursun on numara beş yıldız şimdiden hayırlı olsun. Benim raporum yok almak için girişimde bulunacağım en azından şansımı denemek istiyorum ÖTV den yararlanacak rapor alabilirsem yada verirlerse ok. Olmazsada gürcistandan alıp geleceğim (çif taraflı kalça protezi takıldı alabilirmiyim sizce ne dersiniz)

7G-Tronic vites omurilik felçlileri için gaz-fren topuzlu elden aparata uygun mu ?
Yarı otomatik diye geçiyor sahibinden.com'da.

Burada bilen de yazıyor; bilmeyende..
Eğer mercedes alacaksanız 2. el almayın. 2. ele vereceğiniz para ile sıfırını alabilirsiniz. Bu araçlar 7 ileri otomatik vitesle yarı otomatik olarak tanımlanır çünkü bu araçlarda otomatik vitesi devreden çıkararak F1 dediğimiz sistemle manuel olarak da kullanma imkanınız vardır. Manuel F1 vitese geçmezseniz aracı normal 7 ileri vitesle (ve dahi vites geçişlerini dahi hissetmeden) çok rahat kullanabilirsiniz.
Mercedes CLA 200 aracım var ve çok memnunum. Yıldız farklıdır onu söyleyeyim. Şu ana kadar 7 araç kullandım. Bu aracın koltuğuna oturduğumdaki kadar kendimi güvende hissetmedim onu da söyleyeyim.. İyi bir seçim.. ama 2. el almayın..

teo

:cool:gürcistandan araba alanları bir araştır forumlarda nasıl dolandırılmışlar görürsün...

Volki_80. Kardeş an itibariyle yeni yapılan değişiklikler konusunda ne bilgi sahibisiniz bilmiyorum ama yakınen takipteyim dolandırma işi ayrı bir iş ama oradan ucuza araba alıp türkiyede taksi yapmaya kalkan yada kiraya veren araç sahibi dışında karısı çocuğu haricinde arkadaşına kullandırdığı araçların tümü bağlanıyor araç bağlamaların tümü amaç dışı kullanma ve kullandırmadan kaynaklıdır. Ama bildiğin link varsa göndermeni isterim. Face gir ''gurcistanaraba'' diye arama yap tüm yeni detaylara ulaşabilirsin uyarın için ayrıca teşekkür ederim selamlar.

Üst Alt