Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes'e özel donanım takınca garantisi iptal mi oluyormuş!?

ceyhani01

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
selam 3 gün önce mersedes servisine gittim c 180 1600 cc alacaktım sıfırını garantisini sordum eğer araca her hangi bir aparat yani tertibat takıldığı zaman aracı garanti kapsam dışına alıyorlarmış böyle bir saçmalık olurmu ya sizce koskocaman mersedes bunu söyleyen

Hayır, böyle bir şey olamaz. Kesinlikle yanlış bilgiye sahipler.
Özel donanım makine mühendisinin projesi ve TSE belgeli malzeme ile yapıldığı sürece (ki zaten başka şansınız da yok) otomobilin garanti kapsamı açısından en küçük bir soruna dahi yol açmaz.

adamlar modifiye yaptırcagınızı sanmıs olabilirler mi ?

vallahi ne sebepten böyle söylediler bilmiyorum bugünde şikayetimi mersedese ilettim konuyu araştırıp bana döneceklerini söylediler eğer dönerlerse verdikleri cevabı sizle paylaşırım.ben adanadayım adanadaki yetkili servis sorumlulsu demişti bana tertibat takılırsa garanti dışı oluyor diyee

c serisi yeni kasa cıkardı galiba cok guzel olmus. c 180 nası 1600 cc oluyo onu anlamadım adı ustunde 180, 1800 cc olması lazım degil mi ?

Üst Alt