Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes'in yeni A serisi alan var mı aramızda?

alanya

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Yeni A serisinden hiç alan arkadaşımız var mı? memnun mu? kaça aldı? tertibat taktı ise nasıl bir çözüm üretti merak ettim, bende düşünüyorum şubat ayında almayı.

merc-2796.jpg

Ben almadım. Onu almam için en az 10 yıl maaşımdan bir kuruş harcamamam gerekir. Mercedes iyidir; yalnız yetkili satış yerine gidip denemeni tavsiye ederim. Denemeden alma. Geçen gün yani bu hafta Renault satış yerine gittim. Çok güzel arabaları var. Renault kadjar, Megane hb, koleos ve talısman arabaları çok güzel. Özellikle talısman harika bir araba.

Kendisi alman ama fransız motoru :).. Reno motoru takılıyor.

Yinede iyi araba.

sayın mr.no motor bloğunu renodan kullanıyor koskoca mercedes komple motoru renodan alırmı hiç :):)

yaramaz Araç. İşin kötüsü Mercedes firması artık dandik. 34 SLV 47 plakalı sıfır CLa ilk gün içine su aldı.
İade istedik halı ve arka şase demirini değiştirip iade etti terbiyesizler.
Genel müdürlükte müşteri hizmetleri bizi ağırlayacak oda bulamadı.
beş para etmez gözümde. Golf audi bundan 2 gömlek üstündür.
şubat ayında bakalım 200.000 sınırı kaça çıkar alınırmı.

Mr.No

Motor Renault ortak işbirliği ile yapılma.Tamamen al Renault'tan koy Mercedes'e diye bir şey yok.Geliştirmeler yapmış Mercedes.Renault'da 110 HP olan motor Mercedes'te 116 HP'ye çıkarılmış.Ayrıca Mercedes kendi vitesini kullanmış ,Renault şanzıman kullanılmamış. Ayrıca filtre ve subaplarda da olumlu değişiklikler yapılmış.Renault'taki 1.5 dizel motor kendini ispatlamış,çekişi iyi,az yakan bir motor neden kullanılmasın? Hele birçok markada ortak motorlar kullanıldığı düşünülürse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt