Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merdiven çıkan apart konusunda önerileriniz var mı?

kubrasllan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merdiven çıkan aparta baktıgımda 7.000 fiyat gözüküyor 7.000 altında apart bulabilirmiyim bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba buldunuz mu bilmiyorum ama tanidigimda var 6000 tl

Ben de son günlerde bunu araştırıyorm..abim yüreyemiyo..yürütecle yürüyebiliyo düz zeminde..evimiz müstakil iki katlı.biz üst katta oturuyorz.merdivenle inip çıkması zor dışarıya..böyle bi imkan aparat varmı fiyat ne bu konuda ben de araştırma yapıyodum

merhaba bir ustte yazdim , yakinimda var. Cok da memnun . Alber scalacombi Alman mali. 6000 tl

Yok şuan alamadık henüz bulduğumuz bir yer var yeni türk malı çıkardı ordan almayı düşünüyoruz siz o yerin telefon numarası felan varsa gönderebilirmisiniz orayada bir soralım yada internet sitesi felanda olur

Aynı konuda müzderipim bende önceden gine zar zor dinlene dinlene çıkıyodum ama hastalığımdan dolayı agırlaştım dışarı hiç çıkamıyorum hastane işimiz olunca bile zor çok iyi anlıyorum sizi bizde ikinci katta oturuyoruz yeni evede taşınmamız zor ne yaparız diye düşündük sonra bir tanıdığımız önerdi bu merdiven çıkan aparatı allah hastalara acil yardım etsin çok zor birşey gerçekten

Merdiven çıkan aparat akü tamiri

Merhaba arkadaşlar Pendik,Tuzla, Kaynarca,Esenler bu civarlarda merdiven çıkan aparat akü tamir eden yerler varmı bileniniz varmı eger varsa bilgi verebilir misiniz?

Üst Alt