Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merdiven çıkma aparatı kullanan var mı ?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Merhaba arkadaşlar internette bir alet gördüm,acaba bu aletten kullanan varmı.
ALBER SCALAMOBIL S20 / TREPPENSTEIGER FÜR ROLLSTUHL !!! bei eBay.de: Hilfsmittel für Gehbehinderte (endet 26.10.10 20:44:28 MESZ)

!B35kNYgCGk~$(KGrHqN,!h8EycP9OtDsBMn5FnUbkw~~_35.JPG

varsa zorluklarını ve kullanım nasıl tavsiye edermisiniz.

buda bir değişik yani yeni modeli süper bir şey ama pahalı. Treppensteiger scalamobil, Treppenrollstuhl und Treppensteighilfe um Treppen zu überwinden

p_scala_treppenanim.gif

videoyu da izleyin ??

Ev ya da işyerinde aşılması mümkün olmayan merdivenler ve cepte de baya bi para varsa, olabilir. Ben kullanmadım, ama kullanışını izledim. Görüldüğü kadar pratik değil bir, ikincisi merdivenin çok düzgün olması da şart sanırım...

Merdiven İnmce-Çıkma Cihazları

Buda başka bi aparat yardım bile gerektirmedn çıkartıyor merdivenleri ama fiyatı nekadardır bilmiyorum..

Bülent bey nerden ve kaça temin edebiliriz acaba benimde acilen ihtiyacim var Teşekkürler

Scala mobili tavsiye etmem ben kullandım sizi indiren veya çeken kişi kuvvetli olması lazım öne düşmemeyi önlemek için,paletli daha iyi ister refakatcınız kullansın ister kendiniz ama paletliyede merdiven arası mesafesi geniş olması lazım.

Fiyatlar nerelerde acaba. Bu gibi sistemlerin pek ucuz olacağını sanmıyorum. Hangi marka tavsiye ediliyor. Kullanan bilen varmı.

Merdiven inip çıkma cihazları maalesef çok pahalı.En ucuzları 7-8 bin TL den başlıyor, 15-20 bin TL lere kadar çıkıyor.
Bende sandalyemle merdiven inip çıkabilmek için çözüm arayışı içerisindeyim,hem ekonomik hem de kullanışlı bir çözüm bulamadım ne yazık ki.

Üst Alt