Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merdiven çıkma aparatı (paletli) hakkında bilgisi olan var mı?

sessizfırtına32

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
Merdiven çıkma aparatı (paletli olanlar) alıdığımız zaman kaç tl. tutuyor.
yardımcı olursanız sevinirim..
yurdışından veya yurt içinden alabileceğimiz firmalar var mı?

Aşırı pahalı olduğunu biliyorum. Aşağıdaki firmaları rastgele google'dan buldum:
Bir de şöyle bir şey gördüm(Anadolu Ortopedi):

Resim%20001.jpg

Yeni sitemiz yapım aşamasında. Orada elbette tüm detaylarıyla bu ürüne yer vereceğiz. Ama o zamana kadar adresinize veya mailbox'unuza ürün kataloğunu gönderebiliriz.

Ayrıca İstanbul veya Ankara'daysanız, size yerinde sunum yapmak isteriz. Arzu ederseniz ürünümüzü kullananlar ile görüş alış-verişinde bulunmanız olanak sağlarız. Son olarak fiyatlar konusunda aç gözlü olmadığımız hususunda sizi temin ederim.

ayrıca www.engellihayat.com web sayfamızda tanıtımını yaptığımız TIRTIL isimli bir ürün daha var. Lakin o biraz daha hantal ve ağır. Türkiye'deki genel merdiven uygulamaları için TIRMANICI daha uygun.

Yukarıda resmi olan sandalye tipi aracı temin edebileceğim bir yer var mı? Anadolu ortopedi nin sitesinde bu ürün gözükmüyor?

Resimdeki alet 8.000 tl. 1 2 ay sonra temin edebiliriz dediler.Motorlu olanları 16.000 tl.

Bu alete benzeyen, yük taşımaya yarayan 3 tekerli el arabalarının fiyatı 250 tl, üstüne sandalye monte etsem 300-400 tl. ye mal olur.Özgürbedenler yapmış el arabasına benzer tekerlekli sandalye taşımak için bir alet fiyatı 550 tl.

8000 tl inanılır gibi değil !!!

Hikayeyi bilenler bilir. O hikayeden bir alıntı:

Padişah: Bir kaz göndersem yolar mısın?
Adam: Hem de ciyaklatmadan.

Anlayan anlar artık.

Üst Alt