Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merdiven çıkma-inme-taşıma aparatı almak istiyorum. Var mı satan?

Arkeolog0650

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba. Oturduğumuz binada asansör yok, babam 2007 yılında felç geçirdi, dışarı çıkarmakta zorlanıyoruz, her zaman 2-3 kişi bulmak zor oluyor. İnternetten araştırma yaptığımda tekerlekli sandalye için merdiven inme-çıkma-taşıma aparatı olduğunu gördüm ancak fiyatlar çok yüksek. Elinde bu cihazdan olan, kullanmayan 2. El olarak satmayı düşünen var mı? Benimle iletişime geçebilirseniz sevinirim. Selamlar&Sevgiler

Benimde böyle bir aparata ihtiyacım var ama benim bundan yeni haberim oldu bugüne kadar hep asansöre yöneldik hiç böyle aparat aklımıza gelmedi almayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var kullanışlımı almaya değer mi kullananlar memnun mu internette bu konuda hiç yorum bulamadım

Sevgili Zeugma;
İnternet üzerinden tekerlekli sandalye merdiven çıkma inme aparatı diye aratırsan videoları bulabilirsin. Yurtdışı forum sitelerine baktım, kullananlar çok memnun. Ancak ülkemizde çok pahalı, almak zor.

Bu konuda bizi ayrıntısıyla aydınlatacak kullanıcılara ihtiyacımız var ucuz değil ki beğenmediğimizde bir kenara atalım

Üst Alt