Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merdiven inip çıkma cihazının fiyatları nedir?

dmx11

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
s.a Arkadaşlar
merdiven iniip çıkma cihazlarında akülü cıhazlar akülü sandalye fiyatları el yakıo. o yüzden aparat fiyatlarını ve SNS-C MAX cihazının fiyatını bilen var mı?
arkadaşlar bunları kullanan varsa onlarda memnun mu? yardımcı olursa sevinirim.... çünkü böyle cihaza çok ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler..

böyle bişeyden yeni haberim oldu fiyatları ise baya bi uçuk 10binler civarında onda da refakatçili yani kendi başına inip çıkamıyorsun refakatçi güç kullanmıcak ama başında beklicek sctorlar bile 3 4 binden akülü tekerlekli sandalyeler aynen öyle en düşükleri bide fiyatlara bakınca engelli tedavisinin neden yapılmadığını kök hücre veya değişik yöntemlerin neden yavaş işlediğini daha iyi anlıyorum vurun abalıya seve seve almazsanız s.ke s.ke alacaksınız tedavi çıkarsa bu ürünleri kim alacak bu ürünler bu fiyata satılırken tedaviyi unuttum ben :eek:

kardeşim öncelikle geçmiş olsun sana,bende bir adet c-max cihazı var,ve daha koltuğuna bile oturmadım,çünkü evimi taşımıştım o cihaz bana geldiğinde,ve daha koltuğuna bile oturmadım,kullanışı açısından soruyor isen bence çok kullanışlı ve güçlü bir alet,bir sorun yaşamazsın çıkıp inerken,ve fiyatları ise gerçekten sözedildiği kadar var,ben 12000 tl.ye aldım.eğer sen ilgileniyorsan hala ve alamadıysan sana çok uygun bir fiyata verebilirim,yarı fiyatından daha az...

kardeş öncelikle geçmiş olsun elimde bir iki deneme haricinde neredeyse hiç kullanılmamış işinize yarayacağını düşündüğüm merdiven inme çıkma cihazı var cihazı görmek istersen gitti gidiyor ve sahibinden.com da yayınladım ayrıca aşağıdaki linkten nasıl çalıştığı ile ilgili ve video mevcut incelebilirsiniz 5063819824

Ayrıca: merdiven inme-çıkma cihazı

Selam, evet bu ürünler6.000 avrodan başlıyor, benim beyendiyim birkaç tanesin paylaşıyorum.

Engelliler üçün daha fazlası bu adrestedir: Giriş Yap | Facebook

Burada da aküsüz olanlarıdır:

Merhaba kardeşim,
Biz oğlumun ittirmeli tekerlekli sandalyesine sanıyorum 2007 de Scalamobil IQ markalı bir merdiven inip çıkan kendinden akülü bir cihaz aldık ve şimdiye kadar hiç sorunsuz kullanmaktayız maaşallah. Bu cihaz sandalyenin altına monte oluyor ve gerektiğinde 5 sn. içinde metal klipslerini alet kullanmadan komple elle çıkartabiliyorsun da. Fiatı o sıralar 11.500-12.000TL.idi. 4-5 günde bir şarj etmek gerekiyor. Aküsü azalınca yeşil ışığı yanıp sönerek uyarı yapıyor. 2saatte akü doluyor. Merdiven inerken ve çıkarken çok seri çalışıyor,kullanım hızı ayarı var. Önceleri ilk aldığımızda düşük hızda kullanarak cihazın huyunu öğrendikten sonra süratini arttırdık. Mükemmel özelliklerde imal edilmiş bir cihaz, basamak bittiğinde fren tertibatı var, arkadan sizi indiren kişi istemeden de olsa basamaktan sizi aşağı basamağa kaçıramaz. Cihaz önündeki küçük tekerlekler boşluğa çıktığı anda müthiş frenleme yaparak duruyor. Sizi indiren kişi sol baş parmağını kullanarak bir düğmeye basınca cihaz çalışıp bir basamak inince otomatik duruyor. Tekrar parmağını basınca tekrar çalışarak işlevine devam ediyor. Bu cihazı you tube da stairclimber scalamobil yazdığınızda videodan izleyebilirsiniz. Bu cihazı biz devlet hastanesinden aldığımız gerekli anahtar kelimelerin kullanıldığı bir sağlık raporuyla Emekli Sandığı ödemesiyle hiç katkı yapmadan alabilmiştik...Sosyal güvencen varsa hiç düşünmeden ve ödeme yapmadan da bu harika İsviçre malını alabilirsin kardeşim.

videolardan staırmax modelini nerden satın alabilirim bilgisi olan var mı ? harika bir cihaz gibi görünüyor

merdiven inip çıkma cihazı

Karşıyakalı

merhaba sayın Karşıyakalı kardeşim öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunarım
benim babam koah hastası by- passlı kalp yetmezliği var oxygen makinasına bağlı yaşıyor ve 3 katta kendi evinde yaşıyor
merdivenleri inip çıkmak çok zor oluyor babam ssk emeklisi aldığınız anahtar kelimeleri nedir bize söyleseniz bizde alabilsek yardımcı olursamız çok mutlu edersiniz babamı saygılar

dmx11

Scalamobile iq model cihazım var fiyat 50 bin tl dir
Karşıyakalı

Ben cihazı ikinci elden 1300 ehr aldım. Annemin hastalığından dolayı duruş bozukluğu var bunun içi kullanamadım. Çıkası aynı ücret ile satacağım ilgilenirseniz cevap dönün lütfen.

Üst Alt