Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merits P-110 akülü tekerlekli sandalye hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

yaser_89

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
MERİTS P-110

* 8 km/sa maksimum hız
* 40 km sürüş menzili
* 23" dönüş yarıçapı ile dar alanlarda kolay kullanım
* Arka ve ön süspansiyon sistemi ile darbeleri bertaraf eder, değişken manevra kabiliyeti ile ekstra konfor sağlar
* Kolay katlanabilirlik ve demontaj ile maksimum taşıma kolaylığı sağlar
* Geliştirilmiş çamurluklar
* Akıllı frenler ile ekstra kullanıcı güvenliği
* 12V/22NF (50 Amper) 2 adet akü ile maksimum sürüş menzili
* DC 24V, 180W/630W (Maksimum) 2 adet güçlü motorlar
* Kolay katlanabilir akü destekleri ile taşıma kolaylığı
* Alimünyum iskelet
* Çıkarılabilir ayaklıklar
* Yüksekliği ayarlanabilir, kalkabilir ve çıkabilir kolçaklar
* Alimünyum jantlar
* 136 kg taşıma kapasitesi
* 2 yıl garantili
* Made in Taiwan

merits_p110_1.png

http://www.meritstekerleklisandalye...ye/merits-akulu-tekerlekli-sandalye-p110.html

Aracı kısa süreli olsada kullandım.saglam ve güvenilir bir araç.Belki aracın tek kötü iki yönü olabilir joistigi tutun yer kol koyma kısmı daha iyi yapılabilirmiş.bide sürati diye bilrim.bu araçlarda fazla olmuyor buda beni tatmin etmiyor.::)) onun haricinde en önemli olayda tabikide fiyatı uygunsa alınabilir.fakat sunuda tavsiye edebilirim.hakermanın aynı modeli var.onuda kullandım super.hakermanın modelinin artısı dört tekerinde de amotisorleri var hzııda beni cok tatmin etti ve kullandıgı akü amperazları 55 tavsiye ederim onu hani fiyat kıyaslamasına düşersen eger arada fazla oynamıyorsa hakerman derim.fakat onunda bi kötü yanı var.ayak larını koydun yerin araca kitlendigi mandallları çok dandik bu kadar berbat yapılır mı ? yapılırmış. ona dikat ettn mi on numara bir araç....

iyiy akşamlar ben bu aracı iki aydır kullanıyorum 40 km yapıyor denmişti fakat o kadar yapmıyor 20 ancak yapıyorr

Üst Alt