Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merits p200 marka tekerlekli sandalye hakkında görüşleriniz nelerdir?

karacalar

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar ben becher müsküler distrofi hastasıyım.yürüyorum kısa mesafeli.işletmemiz var orda çalışmak istiyorum. bana hangi akülü sandalye önerirsiniz?
internette ''merits p 200''modelini beğendim. birde.devlet fiyatın bir kısmını karşılıyormuş.ne yapmam lazım?şimdiden Teşekkürler...

534_buyuk.jpg

* 7.3 km/sa maksimum hız
* 40 km sürüş menzili
* 23" dönüş yarıçapı ile dar alanlarda kolay kullanım
* Sırt yatar (7 farklı derecede ayarlanabilir)
* Genişliği ve yüksekliği ayarlanabilir kolçaklar
* Çıkarılabilir ayaklıklar
* Kolay depolama için katlanabilir sırtlık
* Çift arka süspansiyon sistemi ile darbeleri bertaraf eder ve ekstra konfor sağlar
* Akıllı frenler ile ekstra kullanıcı güvenliği
* 12V/22NF (50 Amper) 2 adet akü ile maksimum sürüş menzili
* DC 24V, 180W/630W (Maksimum) 2 adet güçlü motorlar
* 9' poliüretan dolgu ön tekerlek
* 14' poliüretan dolgu arka tekerlek
* Alimünyum iskelet
* 136 kg taşıma kapasitesi
* 2 yıl garantili
* Made in Taiwan

Ahmet, akülü sandalye almak için bakacağın kriterler:

- teknik (sandalyenin sağlamlığı, Türkiye şartlarına uygunluğu, kullanım pratikliği, motor-joystick-akü-şarj cihazı tipi ve kalitesi, kullanım sırasında yedek parça bulunurluğu ve fiyatı, servis kalitesi vb.)
- görünüş olarak hoşuna giden bir model

Akülü sandalyeni alacağın firma ile tabir-i caiz ise "evlenmiş" olacaksın, çünkü en az 10 sene boyunca bu sandalyeyi kullanacaksın ve sandalye ile ile ilgili sıkıntılarında firma ile muhatap olacaksın.. O yüzden mutlaka sandalye kadar firmanın da "gözünün tuttuğu" bir firma olmasına dikkat et ..

Yerli imalat ürünlerin bu konularda diğerlerine göre ciddi avantajları vardır. Bu sitede reklamı bulunan Lamira firmasının ürettiği sandalyeleri de bu şekilde değerlendirmeni tavsiye ederim..

SGK'nın ödeme şartları ve prosedürleri konusunda bu forum sitesinde bilgiler mevcut. Bulamaz isen, belirtirsen, bağlantılarını yazabilirim..

Sertel / www.lamira-easylife.com

sertel sgk nın ödeme şartlarını ve prosüdürlerini bulamadım bağlantılarını belirtirsen sevinirim teşekkürler ilginden dolayı.....

Merhaba Ahmet bey,

Sertel beyin dediği gibi satın alacağınız firma ve ürünü çok önemli. Yerli firmaların bir çok avantajı olmakla birlikte, iyi bir ithalatçının da avantajları vardır. önemli olan bu hizmetleri size sunuyor olabilmesidir.

Bende size sgk nın geri ödediği miktarlara yakın fiyatlarda satışını ve ithalatını yaptığımız ürünlerden tavsiye ettiğim bir tanesinin linkini veriyorum.
zgr Bedenler - Belmo Akl Tekerlekli Sandalyeleri

ayrıca zgr Bedenler - Akl Tekerlekli Sandalyeler - Engelli rnleri adresimizde hizmetini verdiğimiz bir çok tekerlekli sandalyemizi de bulabileceksiniz.

selamlar.
özgür bedenler
serdar

P-200 yada p-110 ve p-101 modelli Merits marka araçların en ufak vidasından contasına kadar,akü,motor,joistick,ön arka teker,mandal,pedal, orijinal programlama,en ufak arızasından komple bakımına kadar bütün teknik servis desteğini sunuyoruz..
beğendiğin aracın ithalatçısı olduğumuzdan ürünün tüm yedek malzemelerini sınırsız şekilde sağlıyabilmekteyiz..... yinede merak edip sormak yada gelip yerinde görmek istersen sitemizden telefonlarımızı ve adresimizi bulabilirsin...
Mehmet
www.karadenizmed.com

arkadaşlar benim için önemli olan ürünün satıştan sonraki hizmeti(parça temini,ürün parçalarının bolluğu gibi) bunlar daha çok yerli malında mevcut diye biliyorum''.merits p200'' modelinin yada serdar beyin belirttiği''belmo''marka akülü sandalyelerinin bu ya da bunun gibi sorunları var mı acaba? Teşekkürler....

Selamlar,
Meritsi bir cok yildir baya iyi taniriz, kalite durumu 1,5 senedir asagiya dogru kaymaya basladigi halde yine de yerli sandalyelerden cok daha iyi diyebilirim.
Malesef cok agir bir firma oldu buyudukce.
Bu yuzden tabiki Msekirden ( Karadeniz medikal da zor durumlara duseblir zaman zaman)
Made in Taiwan degil aslinda .
Evet Merits bir Taiwan firmasi ama uretim Cinde..Shanghai a yakin bir bolgede.

Serdar beyin verdigi Linki de inceledim..Sandalye guzel gorunuyor , ancak agirligi ve surus mesafesi dogru hesaplanmasi lazim. yani bir akulunun 36 AH akulerle 30 km gitmesi cok guzel bir performans. ;-)
Saygilar

Sayın Temres,

Verdiğiniz bilgi yanlış olmakla birlikte kamuoyunu yanlış yönlendirmektesiniz. Merits'in ana fabrikası Taiwan'dadır. Manuel tekerlekli sandalye ve yürüme grubu ürünlerini de Shanghai'deki fabrikasında üretmektedir. Engelli vatandaşlarımız P-200 konusunda rahat olsunlar. 4 yıldır Merits markasının Türkiye distribütörüyüz ve şu ana kadar en ufak bir şikayet almadık. Teknik servis noktasında kullanılan her model akülü tekerlekli sandalye ile ilgili geniş ürün yelpazesine sahibiz. Şuan burada bulunan bir çok firmaya da yedek parça temini sağlamaktayız. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki irtibat noktalarından bizimle bağlantıya geçebilir.

Saygılarımızla.

Karadeniz Medikal

Merits p200 marka tekerlekli sandalye kullanan var mı?

Merits p200 akülü sandalye kullananlar yardımcı olabilir mi?
yani sağlam mı yedek parcasını bulabili rmiyiz.

534_buyuk.jpg

karacalar;

Ekonomik ve Kuvvetli Tekerlekli Sandalye
Merits adresinden diğer sandalyeler hakkında bilgi bulabilirsiniz.

2 Yıl Garanti Süresi ve 10 Yıllık Yedek Parça Garantiside Beraberinde verilmektedir.

Üst Alt