Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merkez Sağlık Kurulunda 7000 tane başvuru birikmiş!

herkul_03

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben bundan 3 ay önce f oranımla vergi indirimi için Ankara'ya başvurmuştum. Başvurumdan 1 ay kadar sonra birkaç tetkik eksik olduğundan başvurum reddedilmişti. Ben de raporu aldığım hastaneden eksik tetkikleri tamamlayıp tekrar Anrara'ya gönderdim talebimi. Yaklaşık 1 ay olduğundan bugün 0312 415 3204 numaralı telefondan talebimin akibeti hakkında bilgi almak istedim.
Kuruldaki hekimlerden birinin görev süresi dolmuş, yerine de kimse görevlendirilmemiş henüz. 4 haftadır kurul toplanamıyormuş :mad: Yaklaşık 7.000 tane vergi indirim talebi birikmiş ellerinde. Yeni hekimin de kurula ne zaman başlayacağı belli değilmiş. Anlayacağınız beklemeye devam. Gerçi sıkıntı yok, f raporum olduğu gibi
düşürülmeden onaylansın da bekleyelim. Ama yine de bu kadar başvuruyu bekletiyorlar olmaları çok garip :confused: İnsanları magdur ediyorlar.
İnsallah bir an önce kurula yeni hekim atanır da ben ve benim gibi sonuç bekleyen arkadaşları çok daha fazla bekletmezler.
Sağlıcakla kalın...

bende görüştüm evet dogrudur doktor olmadıgı için 7000 evrak beklemekteymiş.

Bugün aradım halen ortapedi doktoru atanmamış

Allah aşkına bunlar ne yapıyor hala neyi bekliyorlar.

Herkul_03 merhaba,acaba konu ıle ılgılı bır gelısme varmı?8500 dosya varmıs bunların hepsı nekadar zamanda sonuclanır acaba?tahmın yurutebılen varmı?Tesekkurler...

telefona çıkan kişi veya kişiler net konuşmuyorlar , haftaya toplanırlar herhalde diyorlar

mayıs ayından beri toplanmıyomuşş dokltor yok muş ne zaman toplanacagı belli değil miş :)

Arkadaşlar bu gün Merkez Sağlık Kurulunu aradım bu gün başlaması gerekiyormuş. bekliyoruz dedi

Haydi bakalım hayırlsı olsun. İnşallah sonuçlarımız müspet çıkar da beklediğimize değer...

yarın raporlar değerlendirmeye alınıyor.... 24 ünde yani ağustos 20 sine kadar hepsi bitecekmiş.... saygılar...

Valla bravo erdal günü gününe ha 24 gün :)
Bana da 15 gün sonra aramaya başlarsınız dediler...

15 gün sonra aranırsa bilgisayardan bakıp kuruldan geçmiş olanlar hakkında bilgi verebilirmiş.

b...u çıkarttılar şimdi bide eksik evrak derer 6 ay daha sürer oh mis :D

Bende dün aradım arkadaşlar agustosun 15 inde arayın bilği alırsınız dediler.

bekleyen tüm arkadaşlara sabır diliyorum inşallah sonuçlar istediğimiz gibi çıkar...

merhaba bende bugun aradım
[SIZE=2]ağustosun[/SIZE] [SIZE=2]20 sinden sonra arayın dedi[/SIZE]

bekliycez çaresi yok ..geç olsunda güç olmasın..Sibis (sakatlık vergi indirimi internet sayfası) faal durumda mı bilgisi olan var mı acaba ?

Maliye Sağlık Kurulu Karar vermeye Başladı.

Arkadaşlar merkez sağlık kurulunu aradım 30.07.2012 saat 16:30 da 15 gün önceden kararlar verilmeye başlanmış ve devam ediyormuş. bir yandanda bilgisayara girişleri yapılıyormu. Ağustosun 15 inden itibareb arayanlara bilgi vereceklerini ifade ettiler. Hadi hayırlısı bakalım.

daha vilayetlere vergi indirim sonuçları gönderilmemiş.

bu seferde bayraman sonra arayın bilgi verelim diyorlar ...

Arkadaşlar bugün maliyeyi aradım telefona çıkan arkadaş bilgisayardan baktı vergi indirimim % 48 ile 25.07 de onaylanmış evraklar izmir'e gönderilmiş.darısı başınıza ;)

polo3576 murat arkadaşım hete girdigin tarih ay ve gününü yazarmısın ona göre tahmin yürütürüm şimdiden sagol

cemal arkadaşım 06.04.2012 de evrakları teslm etmiştim sonra rapor ayrıntısı istediler 17.05.2012 de izmir vergi dairesine eksikleri tamamlayıp teslim ettim.telefona çıkan bayanın söylediğine göre 25.07.2012 tarihinde indirimim onaylanmış

murat sagol bilader hayırlısı olsun bende 09.05. 2012 tarihinde yeşulyurt hastanesinde heyete girdim inşallah bizlerinde raporları onaylanır beklemedeyim inşallah

Üst Alt