Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Merkez sağlık kurulunda raporum eksik bilgi var olarak görünüyor. Ne yapmalıyım?

vahiterhan

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
telefonla iletişim kurduğum merkez sağlık kurulunda raporum değerlendirlmiş.bilgisayardan baktılar.eksik bilgi varmış yazı yazıldığını söylediler,eksik bilginin ne olduğunu sordum bilgisayardan göremeyiz dendi şimdi ne olacak. rapor alalı daha 1 ay bile olmadı,yeniden rapor istemiş olabilirler mi?

konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar ve bülent beyden aydınlatmasını istirham ederim..

foruma bakarsanız benimde aynı konudan muzdarıp oldugumu gorursunuz...sızden ıstenen ek bır bılgı vardır muhakak...basvurdugunuz ılın gelırler mudurlugunden sıze eksıklık ıle ılgılı bılgı yazısı ust yazı ıle gelır...ve rapor aldıgınız hastane o yazı ıle gıdersınız ve sıze gereklı yardımda bulunurlar....ama kımse hıcbırseyı dogru duzgun bılmıyor bana tahlıl ve tetkık sonuc vermek yerıne yenıden rapor verdırttıler ve ust yazı ıle malıye gonderdıler onlarda ank gonderıcek artık....illallah ettırıyorlar...

Bazen ek tetkik isteyebiliyorlar, mesela ayaklarında kasa bağlı hareket güçlüğü varsa , emg isteyebiliyorlar.Bence ek tetkik istemeleri sizin açınızdanda yararlı olabilir, doktorlar bir takım şeyleri malesef atlıyorlar.

Yeni rapor istenmez... Ya size bir yazı gelir, "hastaneye gidip rapordaki şu-şu eksiklikleri giderin", ya da hastaneye yazarlar, "şu konuları netleştirin"...
O eksiklikleri iderdikten sonra başvuru süreciniz devam eder...

gib sağlık kurulunda "noroloji doktoru eksikmiş 1 aydır kurul toplanamıyormuş" ülkemde doktor kalmadı amerikadanmı yoksa almanyadanmı doktor getirtelim fikri olan varmı??

1,5 aydır, hastaneden istenen eksik belgenin (SFT) vergi dairesine gelmesini bekliyorum... Gerci oraya gelincede göndermek için, 2,5 ay bekletiyor... Nedir bu çile.. pirim doldu, yılım doldu onay alip emekli olcam olamiyorum...

Üst Alt