Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mersin Şehir Hastanesi sağlık kurulu raporlarını çok düşük veriyor!?

spawn911

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık raporumu aldım ama tam bir komedi oldu.bana yazılan kulak dışındaki bölümleri özür oranından saymamışlar.

örneğin dahiliye bana 47 ? Diye yazdı bunu kurul yazmadan sadece kulak ve bel fıtığını hesaba katmış ve %21 vermiş toplamda.zaten burda benim kulak işitme cihazı raporumu kaideye almadan o oranı yazdılar.

işin en kötüsü odimetrici kendisi benim sağırlığımı farklı sanıp hepsine NA yazdı.sanırım kendi hastenem bana raporda sola %57 sağa ise %47 yazdığı için oldu.

şimdi şansımı burdaki hastanemden deniyecem.MERSİN şehir ve araştırma hastanesi çok düşük yazıyor hatta olanıda görmezden geliyor.şimdi hazırlıklıyım burdan hem tansiyon ilaç raporum hem vitiligo ilaç raporum hem de kulaktaki sağırlık ile bel fıtığı ameliyatımı bilen doktorum var

bu ay dan sonra bölgemdeki sağlık kuruluna çıkıp oranımı yükseltecem.

spawn911

mersin şehir hastanesine sevk ettiler beni de sağlık raporu almak için randevu almam lazımmış süreci tam bilmiyorum SGK da görevli kişilerde net bilgi vermediler hangi evrakları istiyorlar hastane sağlık kurulu falan ve süreç 1 hafta sürer mi muayene ve kontroller?

Üst Alt