Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mersinde MEB onaylı Bilgisayar işletmenliği kurs kayıtları

Bio

Aktif Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
11
Ömss, Kpss gibi sınavlara girip okudukları ve mezun oldukları okullarda ders olarak görenler hariç,Bilgisayar işletmenliği sertifikası olmayan arkadaşlar kurs kayıtları mersin halk eğitim merkezinde başlamıştır. Kurs ücreti olarak 37653577-5001 numaralı ziraat bankası kuruçeşme şubesine 50 tl yatırdıktan sonra banka dekontu ve kimlik fotokopisi ile kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz.

halk eğitim merkezi paralı olmaz kardeşim....bu işte bi terslik var :eek:

xxxman;

bende senin gibi biliyordum ama telefondaki görevli bu hesap numarasını verdi kardeşim ....

kardeşim o görevli parayı cukka edecektir git direk başvur para falan yatırıyım deme ;) hiç bir halk eğitim merkezi para almaz kayıt için...

Farklı illerden bir kaç arkadaşa sordum geçen sene halk eğitimden almış onlarda 50 tl yatırmışlar genede il milli eğitime sorarım bakalım...

Arkadaşlarrr Ben 2001 yılında halk egitimde bilgisayar egitimi aldım o dönem 30 tl yatırdım bankaya ve banka dekontuyla kayıt yaptırdım. ücretli yani , Ayrıca benim aldığım sertefikada bilgisayar işletmeciligi yazmıyor ama milli egitim onaylı geçerli olurmu bilemiyorum ?

Keyvan bilgi için teşekkürler 120 saat üzerindeyse geçerli sanırım meb onaylı olması şartıyla...

Rica ederim evet 120 saat üzerinden meslek edinme gibi bişeydi :)

İyi hayrını görün inşallah :) işe yarıyormu bari veya yaradımı ? :)

ya arkadaşlar ben 2004te halk eğitimden aldığımda 200tl ödemiştim 120 saatlikti ve sadece bilg. ve dil kursları böyle ücretliydi diğerleri değil...

gerçi bugune kadar hiç işime yaramadı, üstelik ünide bile yaramadı tekrardan muafiyet sınavına girmiştim unide... aöfte de sınava girdim yani bi işe yaradı mı hayır... bilg.muhasebeye de gittim öylece duruyor sertifikalar...

İstanbul Kadıköy de engellilerden para almıyorlar. Hiç itiraz etmeden yatırırsanız alırlar.Başbakanlık kimlik kartınızı yada raporunuzu ibraz edin ve Türkiye'nin hiç bir yerinde alınmıyor. Siz neden alıyorsunuz diye itirazınızı yapın.Gerekirse halk eğitim müdürüne kadar itirazınızı sürdürün. Ben burada dört kurs sertifikası aldım,bir kuruş vermedim.Ama sizin paranız çoksa ödeyin.

naser34,
ne kadar itiraz etsen de alıyorlar üstelik müdür yardımcısı uzaktan bir tanıdıktı
bana söylenen, pc ve dil kurslarından para alındığı diğer kurslara para ödenmiyor
ha bu arada ben raporu yeni aldım o zamanlar yoktu (şimdiki düzenlemeleri bilmiyorum)

Üst Alt