Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesai ücreti gerekçesiyle aldığımız evde bakım aylığı kesildi. Ne yapabiliriz?

toprak0652

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi akşamlar
%91 engelli bir çocoğum var yaklaşık 2 yıldır bakım aylığı alıyorduk mayıs ayında raporumuz bitti ve yeniledik
tekrar başvurduğumuzda gelir olarak 400 tl kira 1540 tl babamın aylık net maaşı benim ise 8.12 saat ücretim var yani 1.315 bu şekil de bakım aylığı alabiliyoruz
ama özel sektör olduğu için ara ara mesailer oluyor ve maaşlar deyişiyor ben oğustos ayında mesaili maas 1776 tl aldım babam ise 1540 tl aldı 400 tl kira geliri var evde ise 6 kişiyiz kişi başı 619tl düşüyor mesayişiz kurtarıyor mesaili kurtarmı yor
bu konuda ne yapmalıyım bu konuda bana yardımcı olablirmisinz. teşekkürler.

toprak0652

REsmi olarak gelir fazlası olduğu sürece bir iey yapmak mümkün değil. Kayıt dışı mesai tek yok!

şirket kurumsal öyle bişey yapmazlar napacaz bilimiyorum çocuğun hastane masraflarını karşılıyorduk zorlanmadan

toprak0652

arada mesaiden dolayı maaşım değişiyor demişsiniz. 6 aylık ortalaması nedir maaşınızın?
siz agustos ayında 1776 TL aldınız diye aylık gelirinizi 1776 TL olarak hesaplayamazsınız. bu hesap yanlış. aylık ortalama esas alınır geliriniz hesaplanırken.

Üst Alt