Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesane genişletme ameliyatı olanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

naser34

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Merhaba bu ameliyatı son yıllarda olan varmı arkadaşlar. bende 20 yıldır sabit sonda kullanıyorum. Enfeksiyonla başım dertte ameliyat tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz. nette araştırma yapınca profosör tahir karadeniz ismine çok rastladım bilgisi olan var mı

naser34

Cerrahpaşa ya da Çapa doktorlarından herhangi biri olabilir bence. Artık bu tür ameliyatlar da çok sık yapılıyor ve bayağı çok sayıda doktor deneyim kazanmış durumda.

Bu konuda güncel deneyimi olan var mı?

Mesane Genişleme

bende mesane daralması var dediler tahir karadeniz ekibinden uzman dr cünyt beyden sistitkopi yaptırdım mesana daralması teşhisi dedi ve ve kendisiyle beraber prf tahir karadenize gittik son çare ameliyat dedi

araştırma yaptım hatahanelerin coğunda yüzde 50 veya yüzde 30 hastalarda ameliyatten sonra tak yapılması gerekir diyorlar yüzde yüz başaraı oranı yok diyorlar sadece tahir karadeniz bu konuda tecrübem var diyor sonda veya taka gerek kalmez diyor

acaba gerçek ten mesane genişleme amalyatı olanlar ın %30 veya % 50 si takmı yapıyor bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mısınız slm..

Üst Alt