Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesane kanseri, koah, kalp, bipolar rahatsızlığında rapor oranı..?

redboy345

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Babam üzerine ötv indirimli araç almak istiyorum lakin bu konuda bir bilgim ne yazık ki çok az.90 ve üzeri rapor olmasi gerektiğini biliyorum.Babamın rahatsızlıklarını sıralamak gerekirse Bunlar raporlu Kalp(stent takılı)şeker,tansiyon,koah.
Gözlük kullaniyor ve katarakt ameliyati oldu
Kulakta ufakta olsa işitme kaybi var tiz seslerde.
İki kez mesane ameliyati oldu ve patolojide. Manik sonuç geldi ve.mesane kanseri.
En onemli durumu ise 82 den bu yana bipolar rahatsızlığı var ve tedavi görüyor.En son hastane geçmişi 2006 yılına ait.son 1 senesini rahatsizligindan dolayi heyet raporlu geçirdi ve normal bir sekilde emekli oldu.malulen emekli değil.sizce 90 rapor alma olasılığımız var mı?siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.boşuna ugrasmak istemiyorum.hepinize saygilar sunuyorum.

Kanserden %40 alir. Diger rahatsizliklar icin oran cetveline bakmalisiniz.

Amcanın hastalıklarına göre her bölümden puan gelir, ancak ne kadar gelir net olarak söyleyemeyiz, fiziki muayene gerekli tahliller tetkikler neticesinde net bir şey çıkar ortaya,

İsterseniz şansınızı bir deneyim,

Bende denemeye deger mi acaba diye dusunuyordum acikcasi.psikiyatri ve mesane ciddi bir oran getirirse şansımız olabilir diye dusunuyorum.

Heyette cildiye bölümü falan yok.6 bölüm dışında baska bölümlerden oran alamıyor muyuz?

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

Arkadaşlar 82 yılından bu yana bipolardan tedavi gören yakınım var.fakat hastane geçmişi yok.özel doktorda ilerlendi.devletteki doktora rahatsizligink nasil ispatlayabiliriz.2005 yilina ait devlet hastanesinden heyet raporu falan var.

Psikiyatri hakkında yardım

Arkadaşlar babamın bipolar rahatsızlığı var,30 yıldır ilaç kullanıyor ve ilaçla hayatını surdurebiliyor.2003-2004 yillarina ait elinde istirahat raporlari var devlet hastanesine ait.kurul raporu bunlar.ondonem calisandi.ondan sonra hastanede psikiyatri gecmisimiz yok.ozel doktorda kontrol,aile hekiminden de ilaclarini yazdirdi hep.suanda bu yil sadece bir kere psikiyatriye cikti devlet hastanesinde.ilacini yazdirdi.gecmis yillardaki raporlarini gosterdi.bipolar tanisi girildi.simdi sorum şu.otv icin basvuracagiz.psikiyatriden oran alabilir miyiz durum bu sekildeyken.aldatmaca söz konusu degil, rahatsızlığı mevcut.elimizde de sadece 2003-2004 yillarindaki teshiside bipolar ve raporlari var
Birde e nabizde gecmise ne kadar donuluyorsa o yillardan bu zaman kadar k aile hekiminden alinan ilaclar kayitli olarak var.nasil bir yol izlemeliyim siz tecrubeli abi ablalara danismak istedim.

Bipolar bozukluk.
ÖTV indirimli araç almanız imkansız.

Ek hastalıkları varsa,hepsi bir arada değerlendirilebilir,
Tek başına bipolar bozukluk yeterli olmaz.

Tedavi geçmişiniz devletten olmamış,bu durumda %40 baraşını bile gecmeniz çok zor,ki size %90 lazım..
redboy345

Kalp,seker,tansiyon.mesane kanseri,psikiyatri,koah var hocam.sadece psikiyatri de oran alir miyiz o konus kafama takiliyor.nasil bir yol izlemeliyim diye.

Hırzlıca okudum,görmedim.
Tekrar bakıcam...

Devlet hastanelerinde takip varmı?

Kaanat oluşursa puan verilebilir,ancak devlet hastaneleri'nden pek takip edilmemiş,dolayısı ile tedavi başlanıp 1 yıl takip sonrası değerlendirilme önerebilirler...
redboy345

Peki ozel doktorun yazdigi ilaclari aile hekiminden yazdirip almamizin ve babamin e nabizinda bunlarin 2015 den bu yana gorunmesi bir kanaat olusturmaz mi.yanimda bu belgelerle gideyim diye düşünüyorum.ayrica calistigi doneme ait kurul karari istiharat raporlarida mevcut elimizde.

Var olan bütün raporları vs götürebilirsiniz,
Oluşabilir,

Şöyle bir özet gecelim.
Özel hastaneleri ben tırtıla benzetiyorum,gereksiz tanılar,gereksiz tedaviler gereksiz ameliyatlar vs.
Özel hastaneler sadece paranızı almak için uğraşır, dolayısı ile doğal olarak devlet kabul etmiyor bunların raporunu tanısı vs.

Psikiyatri için size 1 yıl takip vereceklerdir,

Diğer saydığınız şikyeteler için güzel puanlar gelir,

Heyete girin,umarım %90 alırsınız....

Arkadaşlar hastanedeyiz şuan acil yardim.prostata oran vermiyoruz diyor doktor.boyle birsey var mi?hasta raporlu temprost kullaniyor.

Üst Alt