Merhaba arkadaşlar.Babam üzerine ötv indirimli araç almak istiyorum lakin bu konuda bir bilgim ne yazık ki çok az.90 ve üzeri rapor olmasi gerektiğini biliyorum.Babamın rahatsızlıklarını sıralamak gerekirse Bunlar raporlu Kalp(stent takılı)şeker,tansiyon,koah.
Gözlük kullaniyor ve katarakt ameliyati oldu
Kulakta ufakta olsa işitme kaybi var tiz seslerde.
İki kez mesane ameliyati oldu ve patolojide. Manik sonuç geldi ve.mesane kanseri.
En onemli durumu ise 82 den bu yana bipolar rahatsızlığı var ve tedavi görüyor.En son hastane geçmişi 2006 yılına ait.son 1 senesini rahatsizligindan dolayi heyet raporlu geçirdi ve normal bir sekilde emekli oldu.malulen emekli değil.sizce 90 rapor alma olasılığımız var mı?siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.boşuna ugrasmak istemiyorum.hepinize saygilar sunuyorum.
Gözlük kullaniyor ve katarakt ameliyati oldu
Kulakta ufakta olsa işitme kaybi var tiz seslerde.
İki kez mesane ameliyati oldu ve patolojide. Manik sonuç geldi ve.mesane kanseri.
En onemli durumu ise 82 den bu yana bipolar rahatsızlığı var ve tedavi görüyor.En son hastane geçmişi 2006 yılına ait.son 1 senesini rahatsizligindan dolayi heyet raporlu geçirdi ve normal bir sekilde emekli oldu.malulen emekli değil.sizce 90 rapor alma olasılığımız var mı?siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.boşuna ugrasmak istemiyorum.hepinize saygilar sunuyorum.