Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesane kasılmaları için kullandığım Mictonorm Ürodinamiye engel mi?

uzungöl

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum öncelikle..
7 ay önce geçirdiğim trafik kazası sonucu l1 omurga kırığı ve omurilik zedelenmem var. Tuvalet hissim yok. 6 saatte bir tak yapıyorum. 2 aydır ıkınarak idrar yapabiliyorum. Mesanenin tamamını boşaltıyorum(en çok 30-50cc kalıyor). Mesanemde kasılmalarım olduğu için mictonorm kullanıyorum. Doktorum bu ilaçtan dolayı ıkınarak yaptığımı söyledi. Perşembe günü Ürodinami yaptıracağım. Okuduğum kadarıyla idrar yapmamız isteniyormuş test esnasında. Mictonorm buna engel olur mu sonuçun yanlış çıkmasına sebep olur mu? Bilgisi olan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum. İşin açıkçası ben bu testten çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun bakalım daha neler göreceğiz bu hastalıkla...

Mictonırm almadan gidin. Böylece mesanenin doğal hali test edilmiş olur. Mictonorm vb. ilaç kullanmadığınız halde mesanenin dolması ve idrarın dışarı atılması aşamasında böbreklere kaçak oluyor mu, mesanenin kapasitesi ne kadar, onu söyleyecek ürodinami.

ben ürodinami yaptırmak için gitmiştim hacettepe ye doktor basınç akım testi yapmayı uygun görmüştü..ürodinami ile basınç akım testininin farkı nedir ?

Üst Alt