Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesane tümörü ameliyatı oldum. Rapor alabilir miyim?

kıyak

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm.. öncelikle vakit ayrdıqınız için çok tşkrlr...başlıkta da belirttiqim qibi mesanede 2x2 ebatında tümör vardı.bu tümör cerrahi operasyonla alındı.alınan tümör patolojiye qönderildi.patoloji soncu iyi huylu tümör olduqu söylendi.iyi huyluda olsa sonuçta tümör.her 3 ayda rutin kontrol yapılaca denildi.benim asıl öqrenmek istediqim bu rahatsızlıkla oran alabilir mi___? alırsa ne kadar alır__? konu hakkında bilqisi olan arkadaşlar yazarsa çok müteşekkir olurum . şimdiden ilqiniz için tşkrlr...

Ameliyat sonrası iyileşme olduysa oran verilmez sanıyorum. Cetvelde rastlayamadım. Benzer durumda olupta oran alabilen varsa yazsın lütfen?

Düşük malignite potansiyelli papiller üroteryal neoplazi;mesane TUR

öncelikle yardımlrınız için teşekkür ederim. bu patoloji raporuna qöre oran verirler mi?? verirlerse kaç olur.mesane tümörü.

Aynisi bende de var kardes..o tarihten sonra arastirdinmi hic alabiliyormuymussbende tansiyon seker de var bunlarin yanina ilave etiririrsem 40 i gecerim belki

akbahm

Eğer tümör teşhis edilmişse ve ameliyatla alınmış sa iyi huylu da olsa 'onkoloji' iyileşen tümörlere %20 rapor standart ,veriyor.
Şeker hastası isen zaten %20 rapor verirler +20 de tümörden alırsın tansiyonu hatırlayamadım şiddetine göre 10 veya 20 olsa :D
20+20+10 veya 20 :+40-45 Rapor ala bilme sansın var Eğer şeker hastalığı gözüne zarar vermiş ise görme bozukluğun dan da rapor ala bilirsin

HastaAdam

Canim kardesim..vakit ayirip cevap verdigin icin oncelikle tesekkur ederim..peki alacagim bu rapor surekli olur mu..tansiyon ve seker zaten kronik ve surekli rahatsizliklar..

akbahm

Kronik zaten kelime anlamı ile 'süre gelen ' yani, günü güne oldugundan raporun sürekli olacaktır ancak tedavi yöntemleri artıkça SGK rapor tazeleme isteye biliyor sen rahatına bak ve raporunu al sürekli olması muhtemel eğer ,kronik ise.

Rapor alabildin mi bizide bilgilendiren aynı hastalık bende de var

Üst Alt