Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesanemde 3.5cm taş tespit edildi. Omurilik felçliyim. Ameliyat..?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
bulent bey benim idrar mesanemde 3,5 cm tas olusmus doktorum acık ameliyat dedi almamız lazım dedi burda bu tarz ameliyat olan arkadaslar ne yapmamı önerirler veya nelere dıkkat edılmeli hemen amelıyat olunmalımı paylasırsanız sevinirim herkese acil şifa dilerim

Merhaba şafak yıldızı geçmiş olsun öncelikle. Bende omurilik felçliyim. Geçtiğimiz temmuz ayında bende mesaneden taş aldırdım.ama benimkisi kapalı ameliyattı penisin içinden lazer sokup mesanedeki taşı kırıp ufak parçalar halinde çıkardılar.aldırman iyi olur çünkü idrarda koku ve mesane iltihabı yapabiliyor. Ben aldırdıktan sonra kaçak falan oluşmadı hiç tabi ilaçlarımı düzenli aldığım zaman kaçak olmuyo.

Geçmiş olsun, bende omurilik felçi döneminde sonda kullandığım için bakteri taşı oluşmuştu 3 cm. çapında (fosfat ) taşı dendi, devamlı mesanede enfeksiyon, yanma, ve mesanede normalden fazla idrar kalması.Ses dalgası ile 2 seansta kırıldı ve bol su içerek döktüm.Yaklaşık 18 sene oldu herhangi bir taş oluşumu gözlenmedi bugüne kadar.Kırılmayan taşları ameliyat ediyorlar.Öncelikle ameliyatsız yöntemi denemelisiniz.O zamanki doktor MURAT DİREN di mecidiyeköyde özel taş kırma kliniğinde yaptırmıştım, çokta memnun kaldım.Aşağıdaki linki incele derim.

Op. Dr. Murat Diren roloji Mecidiyeky ili stanbul 0212-2139708

tesekkurler recep senin tas kaç cm iditak kullanıyormusun nasıl o tası cıkardınız faruk kardesim peki kaç gün hastanede kaldınız 3,5 tas kırılırmı ücret ne kdr ödediniz

Ben 500 lira ödedim özel hastanede oldum izmirde. Evet tak kullanıyorum.sabah ameliyat oldum akşam üzeri çıkabilirsin dedi dr. Ama annemin ısrarıyla 1 gün yatış yaptım hastanede.benim taşımda 2.95 civarındaydı yanlış hatırlamıyosam.ameliyattan sonra ufak bir tüp içinde taş parçalarını elime verdiler.sıkıntı olacak bi durum yok yani.sen dr.unu iyi seçmen lazım.bi kaç dr.a sor araştır.benim anladığim açık ameliyatlık bi durum yok ortada.

Google a mesanede taş kırma ameliyatı yaz videoları izle

Yazdiklarimi iyi oku hastanede yatmadim taskirma merkezinde ses dalga sistemiyle 45 dakikada kirildi agrisiz sizisiz,mr cektirir gibi ayni saatte evime gittim.bir hafta sonra kontrole gittim ikinci seansa pek gerek kalmadi kontrol edildiginde mesanede tas kalmamisti.idrar yaparken cikan ufak parcalanan taslardan tahlile verdik bakteri tasi denildi her tas bu sistemle kirilmiyor 18 sene onceki teknoloji o yondeydi simdi ne asamada bilemem.merkezin site adresini verdim sorup bilgi alabilirsin.fiyat konusu gecmis zamanda kaldi ameliyattan ucuz ve zahmetsiz oldugu kesin.daha cok bobrek taslarinda ameliyat dusunulur.

hmm cok tesekkurler acık amelıyata gerek yok diyorsunuz yani iyice arastırıp oyle karar vermek lazım

Sonda kullaniyorsaniz buyuk olasilikla bu tas bakteri tasidir ve ses dalgasi ile kirilir.ha cakil tasi ise ameliyat sart :rolleyes:

faruk kardeşim yok hyr tak yapıyorum 15 yıldır

keske ses daalgası ıle kırılsa harika olur

istanbuld gidip görüsebilecegim bu konuda bilgisi olan arkadaslar lütfen düsüncelerini paylasabilirmi

Faruk'un gittiği doktoru deneyebilirsin bence...

Benzer durumda olup sorunu çözen arkadaşlar varsa, onların da paykaşımlarını bekliyoruz...

bülent bey acık amelıyatla kapalı amwlıyat arasında cok fark varmı ne gibi zararLARI VAR

safakyıldızı

açık ameliyat ile kapalı ameliyat arasında başarı açısından bir fark var mı, bilemiyorum. Teorik olarak açık ameliyat müdahale açısından çok daha etkilidir. Ama diğer yandan bazı durumlarda kapalı ameliyat da olsa aynı başarı sağlanacağından açık da açık diye tutturmaya gerek olmaz.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar var mı ?

Üst Alt