Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek lisesi mezunu engelliler üniversite için hangi alanları tercih edebilir?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlr engelli biri istediği alana tercih yapabilirmi meslek çıkışlıda olsa...örneğin öğretmenlik mesela.yerleşme şansı nedir..bilgilerinizi bekliyorumm

tabiki ama kılavuzda özel istekler bölümünü iyi okuyun örnek vericek olursam işitme engelliler öğretmenliği el ve parmak engeli olmamasını arıyordu

aynı şekilde el ve parmak engeli olanlar sağlık alanını da seçemiyor

klavuzdaki özel şartları iyi okumalısın

bnm problem gözde :)
2006dan beri girmiyom bu sene şansımı denecem özürlü olarak girmemiştim daha önceki sınavlarda

ben engelli arkadasların cok spesifik bir özel sart aranmıyorsa istedikleri bolumde okuyabilecegini düşünüyorum...
meslek lise-normal lise ayrımı artık nerdeyse kalktı, alan içi 0,15 alandışı 0,12 ile carpılıyor...
ama avantajınız su olur eger ki kendi bolumunuzden bir yere yerleşirseniz ek puan gelir o kadar...
basarılar diliyorum umarım calışmalara baslamışsınızdır....

raporu kopyasını osym gönder melske ne ise ona yönel bence daha iyi çalışa bileceğin konuları seç bence

Üst Alt