Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek Lisesi Muhasebe bölümü Mezunları AÖF sınavsız kayıt yaptırabilirler

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
ben geçen bir arkadaşla konuştum sohbette bana aöf sınavsız kayıt yaptırıp yaptıramayacağını sordu bende araştırıp söyleyeyim dedim şimdi sorumun cvpı başka yerdeki arkadaşlar geldi cvpı yazıyorum Ben bizzat Eskişehir Aöf Merkez büro ya telefon ettim. İstanbul aöf bürosuna da sordum. Meslek lisesi çıkışlılar rahatlıkla örgün veya aöf 2 yıllık bölümlere yerleşebilir diyor.Benim en yakın arkadaşım ticaret lisesi mezunu. Sınavsız geçişle aöf 2 yıllık muhasebe bölümünü yazdı. Bu yıl başlıyor dedi.Erkek kardeşim meslek lisesi çıkışlı 2 yıllık örgün elektrik bölümüne sınavsız geçiş yaptı dedi. aöf de de elektrik bölümü var, orayı da tercih edebilirdi Kardeşim de o da başladı diyor.Yani uzun lafın kısası meslek lisesi mezunları sınavsız aöfdeki bölümlere kayıtlarını yaptırabilirler bilginize arkadaşlar

Üst Alt