Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek lisesinde okuyorum. Sigortam yapılacak. Evde bakım maaşım kesilir mi?

serdardizlek59

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben serdar meslek lises ne gidyom 11 sınıf bana bu sene sigorta baglayacak okul ve benim bakıcı maaşım var acaba kesilirmi bide benle birlikte tam 3 kardeş talasemi hastası oldugumuz icin 3 adet maaş alıyoz

serdardizlek59 meslek lisesinde okuyorsun ve stajdan dolayı kısa vadeli sigorta kolundasın. bu durum 2022 aylığına da evde bakım aylıgına da engel olmaz Serdarcığım.
için rahat etsin diyorsan alo 183'ü arayıp sor. alo 183 haftanın 7 gunu 24 saat ücretsiz olarak hizmet verir. kafana ne takılırsa takılsın sorabilirsin.

üçünüz de evde bakım aylıgı mı alıyorsunuz? 2022 engelli aylıgı alıyor musunuz peki?

evet malesef 3 hastayız biri 18 doldurdu ablam o 3 ayda bir olanıda alıyor babam bana diyor bu sigorta bizimmaşımızı keserse biz ne yeriz çunku babm yaşlandı ömru bizi hastanelerde koturerek geçti amma bende okulumu seviyom ondan

serdardizlek59 rahat ol ablam. okulundaki stajdan dolayı 2022 aylıgı da evde bakım aylıgı da kesilmez.
hanede kaç kişisiniz ablam peki?
3 tane evde bakım aylıgı alıyorsunuz. peki 3 engelli için de üç ayda bir 2022 aylıgı alıyor musunuz?
baban yaşlıymış. 65 yaş üstü mü peki? emekli aylıgı vs var mı?
hanede bu aylıklardan başka geliriniz var mı? araç, bag bahçe, ev vs varsa belirt.
sizin şu maaşların gelirden dolayı kesilme tehlikesi var mı bakayım.

bizde evde bakım aylıgı alıyoruz hanede meslek lisesinde okuyan staj maaşı alan öğrenci var gelir kriterimiz uygun oldugu için maaş bağlandi alıyoruz problem olmuyor sorun yok

babam 48 yaşında ev.arsa.tabu gibi hiçbişi yok ablam 3 ayda bir maaşı alıyor bide bakıcı aileçe 10 kişiyiz bende busene satj yapacam

Üst Alt