Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek yüksek okulu okumak istiyorum?

Mehmet DİNÇ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1991 yılı endüstri meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum.2 yıllık elektrik meslek yüksek okulu okumak istiyorum.üniversite sınavına mı girmeliyim yoksa direk okuyabilme şansım var mı? Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.benim için çok önemli.

Mehmet DİNÇ;

Sınava girmek zorundasın ondan sonra alanınla ilgili bölümleri seçebilirsin alanını seçersen ek puan alırsın ve bir yere yerleşirsin umarım
24 03 2013 tarihinde yapılan YGS sınavını kaçırmışsan gelecek yılı beklemen gerekir

bana sorarsan açıköğretimin elektrikle enerji gibi yakın alanlarını oku aynı hak sağlar bide maliyet tasarufu yaparsın seneye sınava müracet et ygs ye

mehmet dinç kardeş direk sınavsız iki yllıklara baş vuru hakkın var. bence oku oarada kpss yada engelliysen ömss sınavınada girersin. ben kütahyayı kazandım ömssde meb e atandım bende meslek lise mezunuyum iki yıllıklara başvurmayı düşünüyorum

Sınavsız geçiş hakkı kaldırıldı diye biliyorum ama emin değilim arkadaşlar, iyice öğrenip ona göre hareket edin çünkü her yıl eğitim ve sınav sistemi değişiyor, mağdur olmayın.

Arkadaşlar ikileme girdim ben şimdi.Sınava girmelimiyim ? Yoksa sınava girmeden 2 yıllık ELEKTRİK meslek yüksek okuluna direk kayıt yaptırabilirmiyim.Lütfen kesin bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim .Şimdiden teşekkür ederim.Dua ile...........

Üst Alt