Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesleki Açık Öğretim Lisesi hakkında sorularım var..?

enesdikmen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamunaleykum ..

ilgi ve alakanıza Şimdiden Teşekkürler çok yararlı ve kaliteli bir iş yapıyorsunuz .Haydarpaşa end meslek lisesinde ögrenciyken 2ci sınıftan ayrıldım . ŞU AN MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI Ögrencisiyim 4. dönem okuyorum Sizlere Bir İki Soru Sormak İstiyorum Hocam ..

1-2010-2011 Ögretim Yılında Staj Yapıcam Staj Haftada Kaç Gün -Kaç Saat - Okuldamı yoksa Dışarda Bir Firma Bunyesındemı Yapıcaz .Tercih Yapma Hakkımız Olucak mı ?

2-Şuan Toplam Kredim 129 - Alan kredisi 60 -Zorunlu 26 -Muaf 29 Buna Göre Ben Nasıl Mezun Olurum Seneye Yanı Sadce zorunlu ve muaf derslerinden 100 kredi tamamlasam Seneye Stajda Alıcagımız Kredı İle 192 Tamamlasam Mezun Oluyormuyum ..Kalan Dersleride Muafa Düşersem ..Sene Sonu Alan Kredsine Bu Sene Ikıncı Dönemdekı kredımde gelıcek 22 veya 26 sanırım ..

3-Açık Mesleki liseden Mezun Olduktan Sonra Univ Sınavına Girsem Normal Ögrenım Okuyabılıyormuyum .Seneye Sınava Girebiliyormuyum .2senelik Universite Sınavsız Geçiş Hakkı Duruyormu .

4-Benim İçin Çok Önemli İlgilenirseniz Sevinirim Şimdiden Tesekkurler Tekrardan Allah Razı Olsun Hepinizden ..

Bizlere buradan soru sorma fırsatı verdiginiz için cok tesekkür ederim ve sizlere bir kaç sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim...!
Ticaret meslek lisesi pazarlama ve perakende bölümü sigorta dalı 3. sınıf ögrencisiydim birinci sınıfta tekrar yaptım ve suan yine kaldım öğrenim hakkım bitti. 4.sınıfta staj görecektim simdiden basladım bile. Fakat diploma almak zorundayım yani okulu bitirmem lazım açıkögretim lisesine kayıt olsam 3.sınıftan devam edebilirmiyim ve sigorta bölümünü okuyabilirmiyim?
Lütfen bana yardımcı olun tek eksigim okul yani diploma. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

tln;

öğrenimini açık lisede devam edeblirsin..sigorta bölümü sizin kaldığınız yerde halk eğitim de kontejana tabi açılmışsa o bölüme devam edebilirsiniz..yapacağınız iş tasdiknamenizi alıp açıköğretime gitmek.

peki ya denizli açıköğretimde sigortacılık bölümü yoksa cünkü henüz açıldıgını sanmıyorum bazı öğretmenler yeterli kontenjan yok sadece muhasebe var o bile yeni açıldı demişlerdi. bu durumda ben baska bi bölümden falan bitiremezmiyim?

soruma cvp alamadım yardımcı olurmusunuz?

slm aleykm hayırlı aksamlar arkadaslar benm bi sorunum var yardmcı olablrsenz cok memnun ourum ...sınav giriş bölgemi değiştirmek istiyorum adres bilgieri bigi düzenemeden değiştiriyorum hala eski sınav bögesi çıkıyor ne yapmam gerekiyo acaba yanış yerden mi değisim yapmaya caıiıyorm sizce

27 eylül de kayıt yenilemesi yap sonra adresini değiştir o zaman olur..slm

Üst Alt