Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Messenger Kullanımdan Kalkıyor Skype ile Devam

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Microsoft'un 13 yıllık geçmişi olan anlık mesajlaşma uygulaması Messenger, kapanıyor. Teknoloji devinin eski adıyla MSN Messenger yeni adıyla Windows Live Messenger olan anlık mesajlaşma yazılımını, son aylarını yaşıyor.

Popüler mesajlaşma programı Windows Live Messenger kullanıcıları, 2013 yılının başından itibaren Skype üzerinden iletişime yönlendirilecek. Microsoft'un Skype blogu üzerinden açıklama yapan Skype'ın başkanı Tony Bates, 2013'ün ilk çeyreğinde Messenger'ın Çin hariç tüm ülkelerden çekileceğini doğruladı.

Buna göre 2013 yılının ilk çeyreğinde Windows Live Messenger kapanacak, kullanıcılar Messenger'ın yerine Skype'a kullanıma alışmaları için Skype 6.0 yazılımından Hotmail hesabıyla oturum açabilecek. Bu çekilde Messenger kullanıcıları Skype'ı güncelleyerek, anlık mesajlaşma ve görüntülü görüşme yapabilecek.

300 MİLYON KULLANICISI VAR

Böylece, ilk versiyonu 1999 yılında çıkan Messenger, gelecek yıldan itibaren Microsoft'un Mayıs 2011'de 8.5 milyar dolara satın aldığı Skype bünyesinde hizmet verecek. Aylık 300 milyonu geçen aktif kullanıcıs sayısı ile anlık mesajlaşma yazılımları içinde yüzde 40'lık pazar payıyla birinci sırada yeralan Windows Live Messenger'ın Skype üzerinden iletişime devam edecek olmasına karşın, kapatılacak olması yine pek çok kullanıcıyı hayal kırıklığa uğratacak.

Msn den skype geçiş

tıklayıp skype üye olmak gerek
2-Şimdi Microsoft hesabınızla oturum açın
3-Microsoft hesabıyla Skype’ı birleştirme (microsoft hesabı tıklayarak normal msn girer gibi giriniz)
Giriş yaptıktan sonra karşımıza 2 seçenek çıkacak.
Bunlardan birincisi Bir Skype hesabım var ve ikincisiyse Skype’ta yeniyim diye. Biz Windows Live Messenger hesabı ile giriş yapacağımız için
ikinci seçeneği seçeceğiz. Yani Skype’ta yeniyim.
Son olarak Skype kullanım koşullarını onaylayıp bağlanıyoruz.

3 hotmail adresim adresim var. buradaki kişi konuşmalarım ve epostalarım birbirine karışmamalı, bilmem anlatabildim mi?
skype 3 farklı adres alabilir miyim? epostalarım ne olacak? posta geçmişim yazışmalarım ne olacak? bu kadar tektaraflı saçma fesih söz konusu olabilir mi? öneriniz neler lütfen yardım edin?!

düşle hanım kalkarsa sadece messenger kalkar ; e posta yani e mail kapanmaz..Yine e maillerini okursun.

ben yazarım dergiler için söyleşiler vs yapmıştım bu durumda "sohbet günlükleri" ne olacak. çünkü eskisi gibi bilgisayara kaydolmuyor. koyala yapıştır da yapılamıyor nedense...

yapacak bişey yok ; kopyasını almaya çalış.Gerekirse program kullan.

skypenin bunlarla ilgili yazılımları var skype plus messenger plus un skype için cıkardığı ek yazılımdır bu sizin işinizi görücektir.. TIKLAYIN

iyide e posta,lar yok bunda gelen e postalara nerden bakacagız?

Üst Alt