Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metali sağlam koltuk değneği önerisi olan var mı?

Fatalc0deR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Metal hammaddeden üretilmiş koltuk altı değneğini nereden bulabilirim internette Alüminyümdan yapılmış olanlar satılıyor onlarda dayanıklı olmuyor yardımcı olursanız sevinirim!

Nasıl dayanıklı olmuyor kırılıyor mu? nasıl kırılır?
bizim burada tek bacağı olmayan bir engelli genç 10 kilo ağırlığındaki demirden bir baston yapmış elime aldıydım çok ağır güldüm nasıl taşıyorsun bunu diye☺

ben kendım yaptırdım demırcıye cok saglam oldu etrafında demırcı varsa kopyasını ver yapıyorlarr

yalniz06

75 KG ağırlığındayım Alüminyumlarda Hafif oluyor bu yüzden dayanıksız oluyor çabuk kırılıyor yolda bırakıyor bu yüzden demir profil borudan yapılmış koltuk değneği arıyorum 6 Yıl önce ompex firmasının ürettiği bir koltuk altı değneğini almıştım söylediğim gibi 6 yıl sapa sağlam kullandım artık kırıldı tekrar kaynak yaptırdım ancak yine çatlamaya devam ediyor!

vega1616

Hocam bir kaç yere sordum biz yapamayız dediler şimdi profil boru arayışına başladım kendim yapacam!

yolda kalmak gıbısı yok cok ıyı bhılırım bu yuzden cok saglam bır sey lazım bıze ama nasıl yapıcaz nereye yaptıracagız bılemıyorum sız kendınınz yaparsanınz belkı bır cıgır acarsınınz bu konuda yaptıgınnz urunu paylasırsınınz sevırnım tesekkurlerr

Üst Alt