Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metastaz için onkolojiden ek oran alınır mı?

Volkano80

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
29
Arkadaşlar merhaba,
öncelikle bu konuyu arattım ama bulamadım. özür oran cetvelini de inceledim ancak oda karışık geldi. sorum aslında basit metastaz için ek oran alınıyor mu?
şöyle örnek veriyim; - sadece ameliyat olup tumorun alındığı kişiyle, ameliyat + radyoterapi ve nüks nedeiyle kemoterapi ve başka bir ameliyat olan kişi onkolojiden aynı puanı mı alır?

bu durumla karşılaşmış olan vardır diye düşünüyorum, cevap verirseniz sevinirim, ayrıca eminimki bir çok kişi için de yol gösterici olacaktır. teşekkürler , sağlıklı mutlu günler.

geçmiş olsun. hastalığınızdan aldığınız puanın üzerine onkolojiden direkt 20 puan daha yazılıyor.

cevap için teşekkürler W_surf52, ben testis kanseriydim, daha sonra (2 senne sonra) lenf de nüks etti bunun sonunda da kemoterapi + ameliyat oldum, bu durumda ilk sefer için 20, ikinci sefer için 20 mi oluyor, doğru mu anladım? şimdiden teşekkürler.

hayır. tek 20 oluyor. Şuan hastaneden engelli raporu almak isteseniz hastalıklarınız + onkoloji 20 puan verecek.

W_surf52;

peki radyoterapi ve komoterapi için ayrı (ekstra) oran alınabiliyor mu? cevap için teşekkürler.

Üst Alt