Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metastaz yapmış kanser için aktif tedavi görüyorum. Rapor oranım ne olur?

Kerim can12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam aleyküm @OğuzHan112
Rapor oranı için danışmak istiyorum sana
Metastaz yapmış kanser aktif tedavi görüyorum ve kalp krizi anju stent takıldı ve tansiyon hastasıyım bide fizik tedavi bakacak heyete başvurdum senin tahminince yüzde kaç oran alırım 76 yaşındayım

Aleykümselam.
Biraz daha bilgiye ihtiyacımız var..bir iki soru soracağım.

Ne kanseri, nerelere metastas yapmış? Bununla ilgili herhangi bir Opere durumunuz oldu mu?

Kalp krizi geçirmişsiniz stent takılmış, Ef değerini biliyor musunuz?

Ftr ile ilgili ne sıkıntınız var?

@Kerim can12,

Meme kanseri geçirdik suan karaciğer ve sağ bacaga metastas yapmış kemoterapi görüyoruz
Ef değerini bilmiyorum ama ritim bozukluğu var
Ftr hastahane kendi istemiş yürümede zorluk var

Anladım

İleri klinik evreli remisyona girmeyen metastaz yapmış tedavisi devam eden malign(kanser) %80

Kalpve ftr ile ilgili yeterli bilgi veremiyor sununz o yüzden burayı pas geçiyorum.

Bir de yüksek tansiyon vardı sanırım ht %10

Genel görüşüm.. kanser ileri evreli değilse puan 80 olarak değil %60 olarak verilebilir.

@Kerim can12,

@OğuzHan112
Kanserden tedavi gördüğümüz için 80 alacaz o kesin konuştum ben doktorlarla tedavi gördüğü için ve metastas yaptığı için merak etttiğim %90 verirler mi araç almak için

Ritim bozukluğu (aritmi) olduğunu söylemiştin sanırım? Tam olarak kalpte ne var onu bilmiyorum O yüzden net cevap veremiyorum.

Kalp ve FTR %90 tamamlarsınız gibi geliyor bana.. umalım öyle olsun/Geçmiş olsun 🙋

@Kerim can12,

Hasta siz değilsiniz galiba araba almak isteyen bir yakını gibisiniz maalesef alamazsınız 4.evre akciğer kanseri olan üstelik beyine metastaz yapmış amcamın kızına verilmedi

@alaattin41, 86 da bıraktılar

Üst Alt