Arkadaşlar bir keresinde rapor almaya gittim ama memurun bilgi vermeyişi yüzünden tüm hastalıkları sisteme girdiremedim yüzde 86 alarak çıktık üstüne üstelik bizden ÖTV-MTV istediğimiz için 250 lira para aldılar. Tabi ki kullanamadığımızla kaldık.
Şimdi raporun yenileme tarihi gelmişken hazır tüm hastalıklarını belirteceğim.
Metastazlı yani atlamış kanserli hastalar yüzde 80 alıyor. Annemin diğer hastalıklarını da yazacağım.
Sizce bu sefer yüzde 90 alabilir miyiz? Lütfen yardım Allah rızası için.
Demin bahsettiğim Meme Kanseri Kemik Metastazlı
Anksiyete-Manik depresif bozukluk ilaç raporumuz var citol.
Bel fıtığı kemik metastazından dolayı ağrılar var sizce ortopediye görünsek buradan kaç verirler bu arada annem tekerlekli sandalye ile rahat ediyor ayağa kalktığında 3 metreden fazla gidemiyor ağrı ve yorgunlukla oturmak istiyor.
İmmunoloji bölümünde romatoid artrit kemik eklem iltihabı onunda teşhisi var.
Pulmoner hipertansiyon.
hipotroidi var ve ilaç kullanıyor
etkisi olmayacaktır ama hiper metropu var 1derece
yorumlarınız benim için çok önemli haftaya başvuracağız yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler Allah ayağınıza taş değdirmesin
Şimdi raporun yenileme tarihi gelmişken hazır tüm hastalıklarını belirteceğim.
Metastazlı yani atlamış kanserli hastalar yüzde 80 alıyor. Annemin diğer hastalıklarını da yazacağım.
Sizce bu sefer yüzde 90 alabilir miyiz? Lütfen yardım Allah rızası için.
Demin bahsettiğim Meme Kanseri Kemik Metastazlı
Anksiyete-Manik depresif bozukluk ilaç raporumuz var citol.
Bel fıtığı kemik metastazından dolayı ağrılar var sizce ortopediye görünsek buradan kaç verirler bu arada annem tekerlekli sandalye ile rahat ediyor ayağa kalktığında 3 metreden fazla gidemiyor ağrı ve yorgunlukla oturmak istiyor.
İmmunoloji bölümünde romatoid artrit kemik eklem iltihabı onunda teşhisi var.
Pulmoner hipertansiyon.
hipotroidi var ve ilaç kullanıyor
etkisi olmayacaktır ama hiper metropu var 1derece
yorumlarınız benim için çok önemli haftaya başvuracağız yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler Allah ayağınıza taş değdirmesin