Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mevcut rahatsızlıklarımdan % kaç oranında rapor alabilirim?

cesurtimur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
Ben 1 aydır sağlık raporu almak için ugras veriyorum. Mardin Kızıltepe Devlet hastanesine başvurdum. Sorunum 2 defa kalp ameliyatı ve kolumdan fistül ameliyatı olmam. Fistül için bizde herhangi bir oran yok dediler. Ancak mitrak kapakçığım değiştiği için ve asd vsd denilen 2 kalp deliği ameliyatı oldugum için %40 ve üzeri alabileceğim kanısı ile başvurdum. Bugun doktor kurula sevk etmek üzere kağıda toplam da %30 u bulan 3 deger yazdı. Kurul evraklarını teslim alan memura sordugumda kurul buna karar verecek dedi. Yani yüzde kaç alacağımı kurul karara baglayacakmıs ama bana geliyorki kurul doktorun verdiğinden daha fazla vermez gibi... Kurula 15 ağustos 2013 te gireceğim
Size sorularım şunlar ki;
1) Doktorun verdiği düşün oran ile kurul doktordan daha yüksek veren arkadasımız oldu mu?
2) %40 altında bir sonuc cıkarsa nereye itiraz etmem gerekir?
3) İtiraz etmezsem izmirde yada istanbulda baska bir hastaneye sil baştan yeni rapor için başvuru yapmak istersem mumkun mu bu? Bir arkadaşım bana 6 ay geçmeden yenisine başvuru yapamazsın dedi ama kafam almak istemedi...

Cevap yazan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun

EF değeriniz kaç ?
Ameliyatlar tam olarak ne , kapak değişimi tamir vs..

Hocam mitkal kapakçığım değişti 1997 senesinde.... Gradient o zaman 7.5 iken ben büyüdüğüm için de kapak bana göre ufak kalıyor gradient 12.7 cıktı...
Asd+VSD ise kalpteki deliklerdir o ameliyatı da 1993 senedinde olmustum

Üst Alt