Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mevcut rapora yeni rahatsızlıkları nasıl ekleyebiliriz?

kardelenn

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
37
Merhaba

Daha önceden %48 ortopedi sürekli olan raporum var fakat uzun zamandır Hiper troid hastalığımdan dolayı 2 defa Atom aldım hala düzelme olmadı ilaç tedavisi görüyorum ve göz içinde gözlük kullanmam gerekti bunları var olan rapora nasıl ekletebilirim ekletmem de fayda olurmu

Önce raporu aldığın sağlık kuruluna gitcen seni yönlendircek bölüme doktordan onay alcan anlıcağın

Heyete girebilir diye

tekrar kurula girmem gerekiyormu peki birde raporum araştırma hastanesinden endokrin doktorum SSk hastanesinde bunu nasıl yapıcam

Sürekli olan raporum endokrin den dolayı sürekliliğini yitirir mi

Evet doktorun onay vercek ozamn gircen heyete

Raporu aldığın hastanede halledin

Endokrin bilmiyom sürelimi süreklimi oluyo

İlacın varsa süreli çıkar sanırsam

Raporu alırsan yeni olan geçerli

Calisiyormusunuz yoksa ev hanımımı? Yada emeklilikte faydası olsun diyemi? Dusundunuz

Bence heyete girmeden doktorunuzan ekipriz talep edin kurul hekimlerine sunun oran artarsa elbette menfaatine, Mustafa abi selamlar 🙋*♂️

Şöyle arz ediyim rahatsız lığa dair işlem yapılan hastane farklı heyet raporu alınacak hastane farklı ise diğer hastaneden yapılan işlemleri ve hastalığı izah eder bir yazı alım heyet hastane doktoru ile paylaşmakta fayda var, pardon ya emekli iseniz ne gerek var diye düşünmeden edemedim bilirsiniz sıkıcı işler bunlar

Emekli iseniz bence hiç rapor gilan yükseltmeye çalışmayınız çünkü belli olmaz bu işlere rapor düşükte çıkabilir. Kendinizi bozmayınız. Bende emekliyim bende calisiyorum.

Üst Alt