Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[meyilsu] Varsın hala…

Miyan_ser

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3 Şubat 2010 dışar da lapa lapa kar yağıyor,ayaz mı ayaz,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mecbur kalmasa belki de kimse dışarı çıkmayacak kimbilir?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sıcak kahvesini yudumlarken pencereden kar yağışını izlemek varken değil mi? Derken,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sanki bu düşünce biran aklımdan geçmemişcesine,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kara, kışa, soğuğa inat kendimi dışarıda buldum biran.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Engelli birinin bu havada dışarıda dalgın daldın bir şekilde ne işi olabilirdi ki, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sorusuna akıl erdiremeyen bakışları gördüm o an ama aldırmadım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Trafik karışıkmış kimin umrun da,görmedim geçtim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Gözyaşlarım karla karıştı,ağladığımı kimse anlamadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Üstüm çok geçmeden karla kaplandı, ıslandım üşümedim… içimin acısı acımasızca yakıyordu üşüyemem ki…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Saatlerce koskoca şehirde bir ben varmışcasına dolaştım dolaştım dolaştım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sessiz haykırışlarım kulaklarımı tıkadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İçimin acısı, yüreğimin yangını hala geçmedi,hala geçmedi…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Eve geldim yatağında bıraktığım hasta anam,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Derdimi anlamışcasına hastalığına rağmen kalkmış iş yapmaya çalışıyordu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Birkez daha içim acıdı,gözlerim doldu geldim anam dedim..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diyemedim ki;gözyaşlarımı görmeyesin diye kaçtım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diyemedim ki; yüreğimin acısına yüreğinin dayanamaz…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Diyemedim ki; kıyamadığına kıydılar…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Biliyorum aylar geçti,günler geçti,mevsimler değişti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sana olan sevdam,hasretim,özlemim bir bende değişmedi gitti!!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yüreğimdeki ateş, içimdeki sızı dinmedi…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Beni unutmana,hayatından bir kalemde silmene rağmen.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aklım bana inat seni unutturmadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yüreğimden çıkarayım dedim,yüreyimde beni dinlemedi laf anlamadı…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çevrem mutlu gördü,ağladığımı anlamadılar bile…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Destek veren bildiler, tek yanımın olmadığını hiç bilemediler…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Güçlü gördüler,yıkıldığımı asla hissetmediler…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Hayat bir oyun sahnesi derler sevgiceğim…[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Evet ama ben bu hayatta anladım ki; rol üstüne rol almışım…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sakın bu anlattıklarımı bir yok oluşun hikayesi olarak sanma…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu yaşadıklarım bana neler mi öğretti?[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sevmeyi,sevdikçe güçlenmeyi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken içimde fırtınalar kopmasına rağmen susmayı öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sabırla beklemeyi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sensizliği öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken düşüncesizce üzerime yüklediğin o haksızlıkları bilerek sessizce taşımayı öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken uykusuzluğu öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken ağlamayı öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sana olan hasreti öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sana olan özlemi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken beni seveceğin günü beklemeyi öğretti…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninleyken sensizliği öğretti…[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Ama ne var ki sevgiceğim,[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]İçimin acımasına rağmen kalbimi kırmana rağmen, kalbini kırmayı öğrenemedim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Her şeye rağmen yüreğimden atmayı öğrenemedim…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Uykumda bile seni düşünememeyi öğrenemedim,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Senin beni bir kalemde silmene rağmen…[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Biliyormusun sevgiceğim, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seninle gittiğimiz o yerlere gidemedim[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Çünkü hala sen varsın oralarda…[/SIZE][/FONT]

Meyilsu.

Ne güzel yazmışsınız yüreğinize sağlık...

okudum,okudum,okudum...hayat sahnesinden güzel bir kesit...duyumsadım...teşekkürler

Durucum çok tşkrler ben uzun zamandır burdaydım canım ama tekrardan hoşbulduk:)
Gerçekten yüreğimin sesi... bunlar satırlara dökülmeden yüreğimde oluştu...Yüreğimden de satırlara kayarken gözyaşlarım sel oldu:(

Bu yazıyı yazalı aylar oldu,günler saatler geçti, zaman değişti ve ve ben değiştim :) Hayata olan bakışım, düşüncelerim, duygularım tüm benliğimle yeniden hayata dört elle sarıldım ve anladım ki yaşadıklarımın hepsi boşmuş, hiç uğruna harcanmış onca gözyaşlarım ve anlamsız uykusuz geçen geceler.. Tek bendeki + 'sı bıraktığı hayat tecrübesi oldu :) Ve yazının başlığıda VARSIN yerine YOKSUN oldu :)

Üst Alt