Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra 3600 model manuel sandalyeyi internetten güvenle alabilir miyim?

MELEKDERYA

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Bu firmayı tanımıyorum, ama güvendikten sonra internette alışverişde sorun olmaz. www.hepsiburada.com www.ideefixe.com vb. sitelerden alışverişte hiç bir sorun yaşamadım...
Medikal ürün hiç almadım bu güne dek. Eğer İstanbul'da bir firmadan benzer fiyata alabiliyorsanız, onu tercih edin derim.
Bir ikinci kıstasım da, internet satış sitesinin kurumsal olarak gerçek bir medikal firma olması olur sanırım.

Merhaba,
bu alışverişi yaparsanız, fikrinizi öğrenmek isterim. ben sorun olacağını düşünmüyorum. aynı modelden ben de almak istiyorum. kullananlar fikrini yazarsa iyi olur. mesela döşemesi ne kadar süre dayanıyor, ve döşemeyi yenilemek istersek nasıl yapacağız gibi konularda bilgisi olan varsa ve yazarsa iyi olur.

internetten satın alınanan ürünlerde para yatırma ve ürünün adresine gelmesinde sorun çıkmıyor genelde amma eğerki ürün istediğin gibi değilse veya herhangi bir nedenle iade etmek istersen kesinlikle muhatap bulamıyorsun başıma geldiği için söylüyorum.

Ben bu modelden daha önce kullandım ve çok memnun kalmıştım,vinlex deri,dolgu tekerler,ve çok dayanıklı,fiyat da çok uygun gelmişti hatta ucuz diye şaşırmıştım ama medikalmarket sitesiyle az önce telefonda konuştum,depolarında bu ürünün kalmadığını ve sitelerinde yazan fiyatın eski fiyat olduğunu söyledi,ama ben bu ürünü mutlaka en kısa zamanda almak istiyorum ve Hakerman meyra ürünlerinin istanbuldaki ana bayisiyle konuştum,onların da sitesinde bu ürün için 250 euro yazıyor ama onlar da eski fiyat dediler ve 630 TL havale ile, kargo onlara ait olmak üzere, satacaklarını söylediler,ne dersiniz arkadaşlar? Sizce ben bu meyra 3600 model manuel tekerlekli sandalyeyi 630 tlye alayımmı?

imkan varsa ben eurochair"i tavsiye ederim yurtdısından ikinci el almama ragmen cok uzun sure kullandım, halada bazen kullanıyorum ama artık dengesi bozuldugu gitmesi zorlastıgı ve sırtı esnediği için uzun zaman kullanmak iyi olmuyo ama genede su an aktif sandalye kullandıgım için(sırtta yardım edenin tutacak yeri yok) bazen merdiven cıkartılacagım yere giderken yada cogu zaman arabanın bagajında bulunduruorum yanında bulunsun diye..
aradaki farklar: biraz daha hafif olması, kolcakların cıkması gerektiğinde yarasa kanadı gibi acılması, ayaklıkların cıkartılabilmesi, dosemesinin naylon değil farklı bi malzemeden olup terletmemesi vs. şimdilik aklıma gelenler derken birde buyuk tekerleklerinde istenildiğinde gobegine basarak cıkartılabilmesi.. sıkı bir calısmayla tek basınıza otomobilinize alıp cıkartabiliyorsunuz ama pek pratik olmuyor (ben 1-2dk yapabiliyordum ama), arabada baskalarına pek yer kalmıyor ve üstünüz ve arabanız biraz kirlenip yıpranıyor..

Tavsiye ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,ama hala kararsızım,sanırım meyrayı da almayacağım çünkü deri kılıf değil kumaşmış ve deri yokmuş ellerinde,deri olsa alacaktım,Mersin'de de araştırıyorum ama istediğim gibi bir manuel tekerlekli sandalye bulamadım,malesef:mad:

meyra'nın eurochair modeli daha sağlam görünüyor ama 3600 ile arasındaki fiyat farkı tüksek. ''meyra eurochair 1.850''
bu arada bu ürünü kullanan varsa, görüşlerini yazarlarsa iyi olur.
mütevazi görünümlü ama fiyatı biraz pahalı. toptan fiyatı kdv'siz 800 euro diyorlar....

Hakerman

EUROCHAIR TEKERLEKLI SANDALYE

1850.jpg

Evet, Meyra eurochair modeli harika ve çok kaliteli, ama çok pahalı:mad:
[FONT=TR Avalon][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

ismail zaten yukarda yazdıgım eurochair 1850 modeli için gecerli yorumlardı..

ipek hanım neden deri istediğizi bilmiyorum ama ben ilk zaman deride kullanmıstım, nacizane kumas daha kullanıslı, terletme bakımından.. artı silebiliyorsunuz derdiniz temizlik ise.. zaten altınıza otururken meinder koyuyorsunuz dolayısıyla sırtın deri olmaması (zaten orijinal deri de değil cogu) cok daha rahat oluyor, genede siz bilirsiniz tabii.. ben DMA kullanmıstım ilk, sonra meyraya gectim kullanımı cok cok daha iyi..

Nova'ya

Ben de deri olanını kullanmıştım,ben evde kullanmak için alıyorum,bence deri daha kullanışlı ve daha şık,sürekli evde kullanıcağım için deri olmasını tercih ederim ben....

bu gün HAKERMAN'ı aradım.
eurochair 1850 için 800 euro istiyorlar. sanırım az daha pazarlık yapılabilir.

Nihayet manuel tekerlekli sandalyemi aldım,aslında gönlümden geçen meyraydı ama kısmet değilmiş,hakerman firmasının müşteri hizmetleri telefonla ve maille çok yardımcı oldular (her ne kadar ürünlerini almamış olsam da nacizane teşekkürü borç bilirim:)),aslında ben daha önce de meyra kullandığım için meyra almak istiyordum ama daha hesaplı ve fonksiyonel olması nedeniyle kararımı değiştirdim....

http://www.imcmedikal.com/8014turk.html

ipek hanım sandelyeniz hayırlı olsun güle güle kullanın sandelyenin fiyatı ne kadar bende sandelyemi değiştirmek istiyom sandelyem büyük evde heryere yanaşamıyom kolçaklarını çıkartamıyom başkası çıkarıyo meyra markasını çok övmüşler 3600 daha önce kullanmışsınız kolçaklar kolay açılan cinstenmi sırt kısmı dikmi eğimli mi ?

ipek hanım sandelyenizin özelliklerinde çıkarılabilir döşeme yazıyo ben buna güvenemem bana ilk sandelye aldığımızda döşemesi çıkanlardandı eşim şunu bir deneyim diye allahtan üstüne oturdu ve ne oldu derseniz döşemesi çıktı eşim küt yerde taktı bidaha denedi gene yerde sırasıyla kayınpeder evdekiler yere serildiler allahatan ilk beni oturtmadılar sandelyeniz güzel gözüküyo fonksiyonel ama döşemesi yerinden çıkar diye güvenemiyom

Deruni kardeş öncelikle teşekkür ederim,sandalyemin modeli ımc8014,kargo dahil 400 TL'ye aldım,450 idi 50 TL indirim yaptılar,ben bu sandalyeyi kesinlikle tavsiye ederim,otururken döşemesinin çıkması imkansız,sağlam monte edilmiş,daha hiç çıkarmadık,zaten alalı 2 gün oldu,sandalye de çok sağlam,kaliteli,hem de aliminyum ve hafif,arka tekerler bir kliksle hemen çıkabiliyor,ve dolgu,sandalyenin sırt kısmı dik ama arkaya doğru yatabiliyor,ayrıca yan taraftaki kolçaklar komple çıkarmaya uğraşmadan arkaya doğru açılabiliyor,ayak koyulan yer ise metal değil sert plastikten ve komple çıkabiliyor,katlanabiliyor,sandalyem asansörümüze sığıyor,çok yer kaplamıyor,gerçi ben evde kullanmak için aldım,meyra 3600 model sandalye de çok sağlam ve kaliteli bir sandalye,hatta benim sandalyemden daha dayanıklı bence,ama benim sandalyem daha şık ve daha fonksiyonel,meyranın kolçaklarının komple çıkması gerekiyor,onun da döşemesi kumaş ama çıkarılıp takılan cinsten değil,meyranın sırt kısmı arkaya doğru yatmıyo ve kolçakları arkaya doğru çıkmıyor,bir de meyranın 3600 modeli çelik,benim sandalyemden biraz daha ağır olabilir,ama maddi imkanınız varsa ben size meyra eurochair modelini tavsiye ederim,ama tabi ben de sandalyemden şimdilik çok memnunum....;)

ipek kardeş, ben yıllardır altta linkini verdiğim kifas'ları kullanıyorum. çok sağlam çağdaş görünümlü iskemleler. sadece 2-3 yılda bir döşemesini değiştiririm. elimde 3 tane var, arabada, evde ve işyerinde.
sadece az ağır, ağır olması da sadece arabadaki için sorun.
aklınızda bulunsun. döşemesi yıpranınca ankara'dan istiyorum ve tamamen yeni oluyor:)

Kifas Ortopedik: Kasırga Serisi

İsmail Bey, keşke daha önce yazsaydınız gider bakardım,Mersin'de de bayileri varmış,ama yine de bir ara gider bakarım,bir aydır gerek internette gerekse burda çok araştırdım sizin dediğiniz bu sandalyeler benim sandalyemden ve araştırdığım bütün sandalyelerden görünüş olarak renk olarak daha farklı görünüyor,pembesi bile var:D

İpek Hanım

Almış oldugunuz tekerlekli sandalyede geriye düşmeyi engelliyen anti-tipper sistemi istenildiğinde çıkarilabiliyor mu?Genel olarak sandalyeden memnun musunuz?

Üst Alt