Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra akülü sandalyem için şarj cihazına ihtiyacım var..?

ayhancakmak

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
:( Selam merhaba arkadaşlar benim meyra sprint gt 3593 akülü arabamın şarj cihazı bozuldu
arabamda 2 adet 12 volt 70 amper akü bulunmaktadır yenisi 750 euro ne yapacağımı şaşırdım bu şarj cihazımı tamir ettirebileceğim yer veya elinde fazlalık şarj cihazı bulunan varmı ? lütfen yardımcı olurmusunuz ? ilginize teşekkür ederım

Mail : ayhancakmak.08@hotmail.com

TeL : 0466 312 61 75

Evet orjinallerini öyle fahiş fiyata veriyorlar.Ankarada (Konya ve Posta caddelerinde ikisinde de var) 6 Amper 12 V şarj eden yerli yapım şarj aletleri var 50-75 lira arasında değişen fiyatlarla ..Ben aldım kullanıyorum problemde çıkartmadılar 1 senedir..

Tamiri belki mümkündür. Herhangibir servise gösterdinizmi?
Mümkün değilse bile, Türkiyede bu konuda parça sağlayanlardan muadil daha ucuza ve seni yolda bırakmayacak birşey bulunur.

önerılerınız için çok teşekkür ederim en uygun olanı lamira easy life den 220 tl ye aldım.yerli olup 2 yılda garantisi ve tamiri mümkündür. 8 amperdir yalnız pazartesi günü kargoya verilecek henüz denemedim:)

bende 1 tane var yalmız eski model meyra
uyacağını sanmıyorum.

hangi mmodele ihtiyacın var

Üst Alt