Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meyra Eurochair 1.750 nerede üretilmektedir?

Zaur

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
Selam, arkadaşlar [FONT=Helvetica]"Meyra Eurochair 1.750" adlı arabanın nerelerde kullanma amaclı üretildiyin ve ürünün hangi ülkede üretildiyin nasıl bile bilirim?

[/FONT]
BGzdbxO.jpg

Zaur

Sandalye Almanya menşelidir. Kullanım amacı konusundaki sorunuzu anlayamadım.

Hayırdır, aracınızın parçası bulunmadı mı?
benim daha önce eski Meyra modeli araç kullanıyordum, motorun içindeki kayış koptu bulunmadık Aynısı gibi bulunmadı Ben de aracı hurdaya verdim kurtuldum Ne yapayım

hozgul

Bu sandalyeni Azerbaycanda devlet Alman malı adında engellilere 3 yıldan bir veriyor amma Alman kalitesinden eser yok ve kullanıcıların birçoğu arkaya doğru yıkıldığın söylüyor.

1. Alman ürünü olup-olmadığın nasıl tespit ede biliriz?
2. Bazı tekerlekli sandalyeler hastahane veya büyük merkezler üçün üretiliyor ki, keçici olarak mesafe kat etsin, bu ürünün o maksatla üretilib-üretilmediyin nasıl bula biliriz?

Meyra model araçlarda büyük çoğunluğu önden çekişli motorlu araçlardir. geriye devrilme ihtimali azdır
Lütfen Aracın resmini buraya kor musunuz?
Zaur

Galiba aktif tekerlekli sandalye değil mi?arkasında küçük tekerler olmadığı için devriliyor.

hozgul

İşte sorunda buradadır, bakanlık israrla Alman üretimi olduğun söylüyor. Şimdi bunu airt etmenin bir yolu yokmu?

Orijinal Samsung Vietnam da üretiliyor ama Güney Kore'de de üretiliyor
Zaur

yalniz06

Almaniyada üretildiyin söylüyorlar amma kalite öyle demiyor.

Zaur

ucuz sirke baldan tatlı olur :)
Kabullenmek Zorunda

tekerlekli sandalye orta karar bir arac buyuk ihtimallen cinde üretim ole cokda kotü olmayan bir sandalye aktif sandalye kulanımını tam bilmeyen kişiler bu ve bu tip sandalyeleri denge tekerli kulanmalıdır denge tekersiz arkaya devrilirsiniz .

Meyra Eurochair 1.750 sıradan hafif, manuel sandalye kategorisinde bir tekerlekli sandalyedir... sportif, adaptif ya da aktif türde bir sandalye değildir...

Meyra, Otto Bock gibi bir Alman firmasıdır, tasarımları kendisine aittir, ancak bu firmalar global çapta firmalardır, yani pepsi ya da coca cola gibi uluslararası şirketlerdir ve kendi ülkelerindeki üretim kapasiteleri bütün ürün yelpazelerindeki ürünlerin üretim talebine kesinlikle yetmez, ayrıca sorun sadece talebe yetip yetmemek değildir aynı zamanda üretim maliyetidir... bu üretim maliyeti ister emek (işçi ücreti), ister hammadde, ister ara mamul şeklinde olsun Avrupa'daki fiyatıyla Uzak Doğu fiyatı arasında uçurum fark vardır, o yüzden böyle marka değeri yüksek olan firmalar tasarladıkları ürünleri neredeyse 99% oranında Çin, Tayvan, v.b. gibi ülkelerde yaptırırlar, sonra ürünlerin üzerlerine markalarını/logolarını koydurup satarlar...

ancak elbette kendi marka değerlerine zarar gelmemesi için üretimi ve/veya satışa sunulacak ürünü birçok aşamada veya noktada kontrol ederler, denetlerler...

google aramada gördüğüm kadarıyla eurochair 1.750 modeli Meyra markasının en düşük/dandik ürünü... ön tekerlek çatalının plastik olması neredeyse dakika 1=gol 1 ayarında bir ipucu... üstelik taşıma kapasitesine 120kg yazmışlar...
öyle sanıyorum ki Meyra bu en düşük sandalye modelini pek iplemiyor, Azerbaycan örneğinde olduğu gibi bakanlıkla ve benzeri kurumlarla anlaşarak çok sayıda sandalyeyi ucuz yollu satıyor...

ucuz etin yahnisi bildiğiniz gibidir...

Üst Alt